Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
generic
senior tag
Kéne egy kis segítség srácok. (iPhone 5s, 8.1)
Van pár alkalmazás, aminek az adatai rohamosan nőnek, pl. Facebook. Lehet ezt valahogy törölni?
-
spawn21
veterán
válasz
SpongyaBob #8095 üzenetére
mahagóni és wenge. logó kivágás nélkül. Nekem nem menö ha látják a logót
-
generic
senior tag
válasz
SpongyaBob #8091 üzenetére
Az a baj, hogy szeretem cserélgetni a tokokat.
De nem tetszik a tok, de a hátlap nagyon bejövős.
-
spawn21
veterán
válasz
SpongyaBob #8087 üzenetére
pontosan. szagolgattam, ahogyan bele van égetve a szöveg..........
ritka mint a fehér holló
-
psanyika
csendes tag
Kérdezném,hogy az iphone 5S-re a sima 5-ös elő és hátlapi fólia jó-e?
-
válasz
Lexus sc #8078 üzenetére
egy ideje megszűnt a szolgáltatónál a szervizes szekció, azóta direktben az apr és társai szervizekbe/üzletekben is intézhető a dolog, illetve a szolgáltató is csak átveszi és továbbítja a megfelelő helyre, viszont ha nem probléma az esetleges ráadás néhány nap, akkor érdemesebb lehet a szolgáltatón keresztül intézni, mert nincs harmadik fél, akivel néha harcolni kell, hogy a cserélt refurbished készülékre újra egy teljes év jótállás induljon.
-
spawn21
veterán
Megjöttek ezek a "fa" hátlapok. Eldobtam az agyam, hogy milyen minőségi. A csomagolás is. +magyar
Nincs most pénz a kártyán , erre nem engedi frissíteni az alkalmazásokat?
-
generic
senior tag
Sziasztok, mai nappal újra iPhone-os lettem.
Legutolsó iOs-os készülékem 3gs volt.
Azóta jó pár androidos telefonom volt, most note2-ről váltotta egy 5s-re.Érdemes jailbreakolni? Láttam már van működő JB 8.1-re.
-
Lexus sc
tag
T-mobil-ban vásárolt iphone 5s készüléket hová érdemes szervizbe vinni?
-
xors
senior tag
válasz
cyberkind #8076 üzenetére
Elől volt fólia a 4s -en még anno, azt havonta cseréltem kb. hátul most van először fóliám az 5s-en, már pár karcot begyűjtött pár nap alatt. Viszont elől üvegfólián egy karc sincs, nem tudom milyen márka, a telefonnal együtt kaptam, csak egy G betűt találtam eddig rajta.
-
xors
senior tag
Próbáltam ilyen 1500ft -osat de egy hónap után ugyanúgy karcos lett nekem. Hosszabb időre valóban az üveg a legjobb!
-
válasz
PartyNewl #8071 üzenetére
így igaz, az olcsóbb csomagok esetén jó választás a move xs (e-pack kell, hogy 1990 ft legyen), hiszen ha csak 30 megabyte is van benne alapban, de a benne foglalt adatforgalom miatt az olcsóbb bővítők is mehetnek hozzá, nekem is a netplusz l 1 gigabyte van hozzá alapban, az már 150-es sebességet ad - igen, volt is olyan hely, ahol az 5s 100-as lte képessége volt a szűk keresztmetszet, de ez inkább csak lélekben probléma -, és ha kevés lenne a bő 1 gigabyte - bár nekem az 5s safarija sem ette meg, pedig nagyon sokat neteztem -, akkor viszonylag jó áron átléphetsz 3 vagy 5 gigabyte bővítőre.
-
PartyNewl
tag
Ha meglesz az 5S muszáj lesz kötnöm egy előfizut a T-mobilnál.
A lehető legolcsóbban akarok kijönni hűségnyilatkozat nélkül csak előfizetés fog kelleni.
A legolcsóbb 2000 Ft Move XS 30mb-al de nem is ez a lényeg mert ha kipótolom egy NetPlusz L 1gb-os nettel már elég lehet, ha jól gondolom? Főleg facebook, chat, nagyon kevés böngészésre kell melóhelyen, otthon ott a wifi.Egyéb:
Valaki használja már a UPC-nek ezt a free wifijét? -
-
erdoke
titán
válasz
SpongyaBob #8062 üzenetére
-
legiaap
félisten
Engem inkább az érdekelne, hogy az appla kiegészítőkkel mi a helyzet? Mert azokra is van gari, de anno mikor vettem egy gyári apple tokot 5S-hez egy mobilos üzletbe és visszavittem az apple store-ba elhajtottak a fenébe...jogosan szerintetek vagy nem?
-
kori18t
tag
Garanciával kapcsolatban: rosszul tudom,hogy ha pl.Mustafától veszek egy bármilyen Apple cuccot az afganisztáni Kandahar sarki store-jában,akkor is van rá 1 év gyári gari?Nekem ezt mondták több helyen,ugyanis a szériaszám alapján azonosítják be a terméket(Sydney-i Apple store-ban és az Allee-ban is ezt mondták nekem).
-
Szakiii
addikt
Azt tudja valaki hogy a telenornal vasarolt i5s-ek tenyleg gyari fuggetlenek?
-
tylerddd
veterán
Annak üveg volt a hátulja. Nálam se az iPod nano 7G, se a retinás mini nem hajlamos a karcolódásra a fém házzal. Előbbit már többször el is ejtettem. Szerintem ez a fémház jobban ellenáll a karcoknak vagy kevésbé látszik rajta, mint az i4S üvegén. Illetve én a kijelzőt jobban féltem ezektől a sérülésektől, mint a hátulját.
-
xors
senior tag
válasz
cyberkind #8049 üzenetére
pont most vettem énis fóliát. Kökiben a kínaiban első+hátsót adták 500 -ért. Műanyag fóliák között nincs egetrengető különbség, nem éri meg több ezret kiadni érte. Előre meg, mint ahogy már írták az üveg a jó, mert csúszik rajta az ujjad, és nem lesz karcos egy hónap után. (Elöl nekem is egy márkás üveg van, azért vettem első+hátsót, mert csak külön hátsót nem árulnak.)
-
cyberkind
félisten
Erről az előlapi+hátlapi fóliáról mi a vélemény?
(#8034) tomcsi23
Most vettem le megpucolni, de úgy is maradt.
Jobban örülnék ha ott lenne valami, mert leteszem asztalra vagy bárhova bármi lehet, akármilyen óvatos vagyok. -
tylerddd
veterán
válasz
Tibee86 #8025 üzenetére
FB, Safari ill. fő- és zárolt képernyő, mail voltak az első helyeken, a többi elhanyagolható. Egyébként az amúgy sem használt Siri-t lekapcsoltam pár napja, nem tudom, h az használat nélkül húzhatja-e az akkut?! Illetve most ki akarom próbálni, h ha a FB-ot Safariból használom, akkor mi a helyzet.
-
otps
aktív tag
Utángyártott kijelzők téma: volt ilyen hozzászólás, de nem találom; volt A, B és C kategória. Kérdés: fagyálló kolléga melyiket adja?
-
cyberkind
félisten
Hú emberek, ez az iPhone gyönyörű tok nélkül, nincs valami fólia vagy valami hasonló ami megvédi a hátulját ha leteszem asztalra és ilyenekre?
Bűn elrejteni ezt a szépséget.
Nem vagyok leejtős típus, még ittasan se, ezekre a dolgokra az életemnél is jobban vigyázok. -
otps
aktív tag
válasz
Tibee86 #8017 üzenetére
Köszi a gyors választ! Most nézem mi ez az Emag... román cég, amíg nem jön az Amazon a régióba, úgy látom, ő próbálja betölteni az űrt. Van saját marketplace (mint az Amazon marketplace; az Emag marketplace-en hallottam, valaki megszívta egy hamisított Samsunggal...); szóval maga az Emag amcsi készüléket is árul; jó tudni! Akkor azért mégsem 100% kóser!
-
pedig jól leírta; 1 év gyártói jótállás adott a készülékre.
külföldről behozva/behozatva, nem hazai hivatalos minősített viszonteladónál vagy kereskedelmi partnernél, illetve hazai szolgáltatónál vásárolt készülék cseréjekor az eredeti készülék gyártói jótállási intervalluma ketyeg tovább, illetve ha az kevesebb 3 hónapnál, akkor kap 3 hónapot.
amennyiben hazai szolgáltatóknál, vagy hazai hivatalos minősített viszonteladónál, illetve kereskedelmi partnernél lett vásárolva a készülék, úgy a csere alkalmával az új készülék újra egy teljes év gyártói jótállást kap, történjen bármikor is s csere, akár az eredeti készülék gyártói jótállási intervallumának az utolsó napján.
a gsm üzletek nem véletlenül adják olcsóbban - a külföldről behozott, ilyentén nem teljesen a hazai jogi szabályozás alá eső készülékeket -, mint az apple store, és az azonos áron dolgozó hazai hivatalos minősített viszonteladók és kereskedelmi partnerek, és ez az olcsóbbság meg is mutatkozik kompromisszum képében, mert olyan nem létezik, hogy valami kompromisszumok nélkül is aránytalanul olcsóbb! -
tylerddd
veterán
válasz
Diokhan #8008 üzenetére
Egyáltalán nincs velük több baj, mint akármelyik másik készülékkel.
@ Endii Lehetőleg újat vegyél.
Garancia szempontjából érdekes a dolog:
1. Megveszed a Store-ból, iStyle, iCentre vagy Auchan, edigital, Media Markt üzletekben. Ebben az esetben 1 év garanciát kapsz, ha cserélni kell a készüléket, az újra ismét egy év garanciát kapsz.
2. GSM boltban veszel bontatlan darabot, ami valószínűleg külföldi készülék. Ehhez is 1 év garancia jár, de ha cserélik, nem indul újra az egy év. Ehhez max. GSM bolti számlát kapsz, ami ugye nem az eredeti vásárlást igazoló számla. Előnye viszont, h komolyabb árkülönbséggel veheted meg az egyes verzióhoz képest.Egyébként meg hajrá, nagyon jó telefon, javasolnám a 32GB-os verziót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest