Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiki89
aktív tag
válasz
szkorhetz #2994 üzenetére
Szerintem csak akkor éri meg a tré- től venni, ha részletre akarod, mert kamat mentesen kapod meg. Egyébként nem. De asszem ezt mar kitárgyalták itt pár hete a fórum társak.
Más: nagyon furcsa h szinte csak olvasom a topic-ot, mert egyszerűen nincs semmibaj és semmi kérdésem a telefonnal kapcsolatban. Nem bántam meg az almát!
-
szkorhetz
őstag
Ja igazából, ez a tuti biztos..
Jelenleg Trénél vagyok ilyen hülye flottás cuccban, persze erre nem lehet iPhone-t venni, kell egy kiegészítő 6 ezres csomag(A rendes havi 8-asom mellé). Menjetek a francba, majdnem ott a helyben lemondtam és mentem át a szomszédos Voda üzletbe, csak sajnos túl jók a céges feltételei, így telefonáláshoz mindenképp ezt kéne megtartanom. -
szkorhetz
őstag
Továbbra is keresek jó áron, megbízható forrásból származó 5S-t. Ha valaki tud valamit, sikítson!
-
válasz
ForRedGlory #2976 üzenetére
Én tok/fólia nélkül használom (1 hónapja), de egyelőre makulátlan a telefon. Mondjuk vigyázok is rá.
-
Criton
veterán
A hangszóró jó mindenkinél? Néha nagyon halkan hallom a másik felet, de kihangosítva vagy fülesen viszont semmi probléma nincsen. Több helyen olvastam, hogy ha a "Hallókészülék mód" be van kapcsolva akkor nincs ez, kipróbáltam és igaz (akkor teljesen jól érthető)... vagy ha az LTE ki van kapcsolva stb...
A kérdésem, más ilyenekkel próbálkozott, illetve a hangszóró ha minden default beállításon van és max hangerőn , előfordul hogy halkan hallja a másik felet?
-
Nem vagyok egy nagy gémer, eddig fent volt az Angry Birds Free és hetente 5 percig érdekes volt, de elfogytak a pályák. Most megvettem a teljeset és amikor elindítom a pályát, akkor lefagy
Minden pályánál... kilépni ki tudok a főmenübe, használhatom tovább a telefont, de ha visszalépek a futó, de lefagyott játékba, akkor újraindul a telefon.
Valakinek hasonló? -
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #2976 üzenetére
eloxált a felület. Nyílván teljes keresztmetszetben nem lehet ha ütődik akkor látszik.
Vagy gyárilag ilyen volt."Az európai szabványok itt 5-10-15-20-25 mikrométeres szabványos réteget írnak elő. A brit szabvány 30-35 mikrométert ír elő" szóval nem éppen vastag
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #2974 üzenetére
Üdv a klábban
5s nem kopik mivel nincs festve, csinálj már képet róla! -
ForRedGlory
félisten
Na, egy hetig volt i5c, csere lett i5s-re
Az a muanyag hatlap...mondjuk erre is vettem egy tokot, gyari bortokot, ami nagyon minosegi erzetet ad neki... Kell is neki basszus, mert egy ponton a keretrol lepattant a festek (space gray...). Szanalom, hogy nem kepesek olyan telefont gyartani manapsag, ami nem kopik mar attol, ha ranezek. Szerencse hogy szinte lathatatlan.
-
PiE137
senior tag
Fb messenger nálatok működik rendesen?
Fel akartam rakni, de a telepítés vége előtt eltűnt az ikon a springboardról, a fb app-ban meg ugyan messengerre váltott az alsó 5 ikonból a középső, de le van szürkülve.
Wtf? 😒 -
tomcsi23
veterán
Adnak. Bár némelyik T-ré ügyfeles elhajt egyből (amit nem is értek
) - nekem még a két átalakítót (nano->mikro, nano->normál) is ingyen odaadták, pedig az valami 200,- lett volna.
Kérdezés nélkül azzal kezdtem, hogy olyan készüléket vettem, ami nanoval működik.Ja, a sim vágás nem minden esetben műxik, főleg, ha régi a kártya (mármint használhatóra
).
-
g0n21
senior tag
válasz
csacsi67 #2966 üzenetére
komplexebb.
Inkább megvan az az érzés, hogy minden egyben. -> Az alpine fejegységemmel (Alpine cda- 105ri) tök jól kijönnek.
Akksi hasonlóan bírja, talán ip5s jobb kicsit, a kép szép mindkettőnél, nem érzem a kevesebb ppi-t. Zenében jobb a One headsettel, de mint írtam, autóban nyer az iphone. Egyéb képességekben egyenlőnek érzem.
Az iOS animációi lassabbak, ezért amikor újra kézbe vettem a one-t élettel telibbnek tűnt.
Én nagyon szerettem a HTC-t, családban maradt, a szerviz miatt adtam el. 3x kellett visszaküldjem (visszaérkezés után át sem vettem, ment egyből vissza, telemax-szal, szolgáltatót kihagyva), mert mindig rosszabb állapotban kaptam vissza, mint ahogy elküldtem, negyedjére lett jó. Több, mint másfél hónapig nem tudtam használni azt, amiben állt a pénzem, ezt nem tudtam elfogadni. Kellett valami, lett az ip5s. Ha újra lesz kishazánkban HTC szerviz, talán.
Mondjuk nem baj, hogy csak 4" az alma, én nagyon jól elvagyok ezzel is, csak ebook-ot már nem olvasok rajta
Az "egyéb" mappa megölhetetlensége zavar, jelenleg 2,5 Gb az "egyéb", és 3 hónapos a telefon, 16Gb-s, ilyen a one-nal nem volt. Ha az üzenetek szívnak ennyit, akkor az Apple leszívhat, a HTC-ben ~ 2mb a kb 6000 üzenet, amit nem is restore-oltam ide, mert hogyan... iMessage-em sincs annyi, sőt. Szóval emiatt lelkiismeret nélkül vernék iOS fejlesztőket
A cache-elt fájlokat tudom törölni iFUNBOX-szal, de már az sem segít, egyszerűen nem tudom...
Nem fogok restore-olgatni, és újként beállítani, mert agyfasz lenne három havonta, pont ebben hittem jobbnak az iOS-t.Röviden ennyi.
-
g0n21
senior tag
Miért ne adnának?
Arra kell hivatkozni, hogy dobálja a térerőt, meg néha nem érnek el max térerő mellett sem meg a nyugati téren nincs 4g, de a telefon más sim-mel jó. JA, és akkor már nanot legyen kedves adni, micro adapter van, csak akkor már na...
És lőn ingyen cserélik a simet
Elveszett sim-re is adtak már ingyen, attól függ mennyire vagy magabiztos, és KEDVES! -
Ha független telefont veszek az apple-től, a T ugye nem ad ingyen nanoSimet?
-
-
szkorhetz
őstag
Urak!
Nézegetem iPhone-okat, és az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a vékony dobozos és a sima verziók között.
Mellékesen: Ha nem a saját szolgáltatómhoz tartozó telefont veszek van megoldás, hogy működésre bírjam a jelenlegi szolgáltatómnál?
Köszöntem!
-
PiE137
senior tag
válasz
kchris78 #2950 üzenetére
Egyrészt az i5 ára azért esik komolyabban, mert van egy frissebb modell, ez rendszerint így működik gazdaságilag az Apple-nél.
Másrészt az i5 már egy cirka 1,5 éves telefon...
Azért nem mind1, h fél év alatt -, v másfél év alatt esik vissza az ára felére!
Én a 4S-em is eladtam simán féláron 1,5 év használat után 80K-ért! -
kchris78
veterán
válasz
königarjen #2943 üzenetére
haaat... en nem tudom de legelejen itthon tmobileos i5 200ert dominos telefon ara nem sokkal van 100 felett. azert ez is vesztett az arabol eleg rendesen... hasznaltgsmek 100at sem adnak erte. gondolkodok is hogy valtsak e egyaltalan i5sre... beta 7.1 es no skypeal baromi jo az akksija.
-
teguran
tag
i6 mikor várható? ősszel, mint általában?
-
PiE137
senior tag
válasz
csacsi67 #2942 üzenetére
Arról én nem is hallottam, hogy az év telefonja volt.
Mindenhol csak az ment, h az S4 jobb. Persze, sarsung promo módra...A One hangzásáról annyit, hogy nagyon csecse szép volt a két szélén a hangszóró, valóban jól is szólt, de speciel telefonálásnál nem volt előnyös:
Én rendszerint a bnőmmel beszéltem sokat, akinek egy ritka érzékeny mikrofonú s3 minit sikerült vennem. A háttérzajt is olyan szinten nyomta a one, hogy majd kiszakadt a dobhártyám!
No most mióta az iphone megvan, gond és fülleszakadás nélkül hallgatom a mondandóját.
Kijelzőbe meg szebb az iphone ips sztem, mint a one super lcd-je. És rájöttem egy tepsi teló után, h az apple nem véletlenül szajkózza, h a nagy kijelző a felhasználói élmény rovására megy. Bizony a kis kezemnek a 4,7" már nem volt kényelmes!
Kíváncsi vok, h idén mekkora méretnövelést engednek meg maguknak az i6-al! -
csacsi67
addikt
Én az Onet szétromoltam tettem fel GPE romot meg majd nem az összes fözött romot kipróbáltam .Én azt irom amit tapasztalok.Nem gyári rendszerrel volt a teszt. Az 5s simán p..verte az onet Lesz video i5s-Nokia 1020 -One ez a sorrend .
Kamerába is van olyan pont ahol az i5s megfogja a 1020-at.Én magam nem csapom be tudom mibe jobb az One miben jobb a Nokia az I5s -töl.
-
königarjen
tag
"h a droidos telefonok értéktartása nulla, fél év után fél áron adtam el a htc-t."
Ezt alá tudom támasztani, szerintem írtam is ide már, hogy az S4-től kb 5 hónap után, 60e mínusszal tudtam megszabadulni.. az i4-em meg nyáron csak 10-el kevesebbért ment el, mint egy 5 hónapos S4..
Na eléggé belekavarodtam a mondandómba lehet, de nagyjából érthető talán. -
csacsi67
addikt
Ebben azért vitába szállok veled egy i5-öt azért egy jó beállitott One simán lekörözi . Hangzásba is van még mit fejlödnie az i5nek meg az i5s nek is az Onéhoz Kijelezö sem eldobni való az Oneban.Vannak mikro laggok azt nem mondom . De nem véletlenül volt az a mult évben az év telefonja.
Oda vissza alapon lehetne ezt folytatni tudom.Akksi idöben az biizti ,hogy az 5s nálam dupla annyi idöt bir ugyan olyan használttal mint az One.Ugy hogy az Onet általába 2-g használtam mig az I5-s -ezt nem tudom megtenni.
-
PiE137
senior tag
válasz
NomAd_82 #2936 üzenetére
Én kidobtam egy csomó pénzt egy htc one-ra, aztán fél év után factory reset, mert nem értek el.
Meg 4 maggal is ugyanúgy akad/néha lassú a droid, nekem senki ne magyarázza meg, h már egész jó a jelly óta, mert az messze van az igazságtól. Arról nem is beszélve, h a droidos telefonok értéktartása nulla, fél év után fél áron adtam el a htc-t.
Az iPhone beteg drága, de egyrészt státusz szimbólum, ami egy sarsung soha nem lesz, másrészt azért veszik meg még így is az emberek, mert más normális még mindig nincs a piacon.
Ha jó telefont akarsz hosszú távra, minimum egy i5. A felhasználói élmény tényleg különleges!😊P.S.: különbség, így írjuk, részleges hasonulás okán. 😜
-
HSteve
tag
Sziasztok!
Én is csatlakozom, az 5s táborába.
S4-ről váltottam...(nem került messzire, oda adtam az asszonynak, hátha..)
Hát, majd meglátjuk. -
joey04
titán
válasz
NomAd_82 #2936 üzenetére
i4-re igazak a panaszok, de csak az ios 7 döcög rajta (nem is adtam volna ki rá az apple helyében, 2010-es telefon...), a home gomb pedig a 4s-től kezdve van megcsinálva rendesen. szóval igaz amit mond, de 5s-nél (meg már 4s-nél, és 5-nél sem) jelentkeznek ezek a problémák.
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok Iphone tulajok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek, mert kilátásba helyeztem egy teló vásárlását és ennyi pénz kiadása nem mindegy. Nem vagyok milliomos, keményen melózok minden forintért de amiért kiadom a pénzt, szeretem ha jól működik.
Nyilván mindenki ajánlani fogja ebben a topicban de ha leírom a jelenlegi telóm problémáit, lehet könnyebb a javaslat.
Adott egy androidos sgs 2 teló, ami majdnem tökéletesen működik. Minden szoftver friss rajta, gyári szoftver, mert nem vagyok 20 éves mókus és nincs időm napokon keresztül mókolni a telóval, hogy ez a kernel meg ez a firmware, mindegy, nem értek hozzá, nem is akarok.
Annyira gyorsan melegszik, hogy 30 perc játék után kilépés fogad. Na ez úgy gondolom gáz.
Előfizető vagyok, így van mobilnetem de sokszor zárt helyeken, nem tudja megnyitnia gugli oldalt, csak hosszú idő után, ellenben minden iphone a környezetemben talál.
Most a telóm szar, az előfizetésem vagy én vagyok NOOOOOOB?Röviden: egy gyors készülék kellene, ami kiszolgál vagy 2 évig, nem melegszik (annyira hogy bekulázzon a gép ) és hamar talál netet, azaz azonnal csatlakozok és szörfölgetek, mint a pingvinek. E-mail videó és fénykép a fontos nagyon és persze net.
Filmet nem akarok rajta nézni, arra a célra ott a tv-m.
Eddig az androidban az idegesít, hogy a gyári szoftver egy idő után megeszi a telefont ( mert folyamatosan telítődik a memória pedig nem is nyitogatok meg új dolgokat ) a mókolt szoftereknél meg azt olvasom, hogy valami gáz mindig van. A kamera, vagy a világítás, vagy más.
Az pedig röhej, hogy gyári visszaállítást csináljak 6 hónaponként. Csinálja az ,akinek 6 anyja van és mind édes.Viszont van egy iphone 4 tulaj ismerősöm is, ő folyamatosan negatívan nyilatkozik a készülékről. Elromló home gomb, lassú szoftver. ( jó lehet, 2 éve megvan a telcsije és nem frissített op. rendszert )
5s tulaj ismerős nincs, ezért a kérdés felétek.Tehát, remélem leírtam érthetően a dolgokat és reálisan tudtok tanácsot adni.
Köszi mindenkinek.Kent
-
Tibee86
nagyúr
A második 5s is meghalt, tegnap oldanám fel, se kép se hang, home+power kombóra megjelenik az alma logó, iTunes restore után ismét 4005-ös hibakód...
Köszönöm Apple, hogy a pénzemért ilyen megbízható szerkezetet kapok.....soha többet iPhone, innentől biztos.
Ha valaki igényt tart egy garanciában cserélt, fóliázott, AppleStore-os számlával rendelkező 5s-re, nyugodtan keressen meg. -
-
adammkaa
senior tag
Kis off:Aki àt akar térni androidra , és a legjobbat akarja, ami ma letezik, az írjon egy privit. Bocsanat a zavarasert, tovabbi jo forumozast.
-
nord_
veterán
Call timer.
Arra kell figyelni, hogy azokat a hívásokat számolja, amiket az alkalmazásból indítasz.
Ha olyat keresel, amihez nem kell külön app, ahhoz JB kell.) -
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Ma tulaja lettem egy fehér példánynak... 😊
Olyan kérdésem lenne, h létezik olyan call meter, ami tud perc alapra kerekíteni, és úgy számolni? ☺️ -
aggressor
aktív tag
válasz
königarjen #2865 üzenetére
valakijéről teszed fel a zenét... meg akkor van egy tuti kihangosítód is.. meg ha telefont váltol akkor megmarad a toltés lehetősége. de te tudod... 2-3 ezeréert van jó töltő... csak olyat ne vegyél ami majmolja az aple kinézetet és rádob egy almát.
-
legiaap
félisten
Ismertek olyan hátlap fóliát ami nem három részes hanem csak egy?
-
Tibee86
nagyúr
Péntek este "felkentem" a liquid armor-t a kijelzőre jó vastagon. Másnap reggelig nem bántottam, akkor letöröltem róla a felesleget, látni már akkor se nagyon lehetett, viszont kicsit "tapadt" a kijelző tőle. Ma reggelre viszont teljesen olyan már, mint mielőtt bekentem (24 óra kell neki), érezni/látni nem lehet, viszont véd.
Egyelőre nem bánom, hogy mindenféle fólia helyett ezt választottam. -
legiaap
félisten
válasz
königarjen #2900 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Google Pixel topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- iPhone topik
- Robot fűnyírók
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest