Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Apple notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
24me-smart-personal-assistant- nagyon jó naptár a stórból. Felraktam, azonnal átmásolta a magyar és slovák névnapokat a eredeti naptárból berakja a kontaktokot , sámokat stb.
-
törölt tag
-
Urban Terror
tag
válasz
univerzita #4002 üzenetére
Hogyan lehet a magyar névnapokat elővarázsolni a naptárból?
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #4005 üzenetére
Sehogy.Elösör a iPados naptárba be kell másolni a linket. A beálításoknál -Mail, naptár > hozzáadni > megjelenik a iCloud,Google stb és legalul a más> hozzáadni naptárt > végül megjelenik hogy Server és ide beírod:lka.hu/other/nevnap/
-
Szecsy
aktív tag
válasz
univerzita #4006 üzenetére
De ezt siman beirom es mukodik? Vagy most lehet en ertettelek felre illetve utana ki tudom tenni notification centerbe h mutassa?
-
-
Urban Terror
tag
válasz
univerzita #4006 üzenetére
Létrehoztak egy előfizetett naptárat ( ezt adta hozza) de azt írta ki, hogy nincs SSL, vagy mi. Linket beszúrtam, es létrehozott egy Lka nevű előfizetett naptárat.
[ Szerkesztve ]
-
Urban Terror
tag
-
Urban Terror
tag
Eléggé sok kompromisszummal jár a 16-os. Alig van pár giga szabad hely egy üres 16-os AIR-en, én is leszedtem az alap progikból párat, hogy jobban elférjek (pl a hangszeres progit, de az iMovie is több száz mega) . 2-3 komolyabb játékot felteszel és utána már alig lesz helyed.
Példa: mikor jött a 7.1, a telepítéséhez kellett, ha jól emlékszem 2.7GB szabad hely. Ott sakkoztam, hogy mit töröljek le és film, vagy zene nem is volt a tabin.
El lehet lenni a 16-ossal, kompromisszumok árán, ha nem játszol komolyabb játékokkal és a zenét, filmet nem nagyon pakolsz fel rá, akkor simán.
De felraksz pár dolgot, főleg a kezdeti lendületet tudva, pikk-pakk megtelik. -
Ugyanezért vettem én is 16-ost
előtte 32-esem volt, az bőséges is volt, én meg teleszemeteltem mindenféle akciós / ingyenes appal. Amikor váltottam a 16-osra, akkor automatikusan települt minden. Ki kellene takaritanom
Gyárilag valami 12 GB a szabad hely, nekem ebből 2 van, meg kb. 6-7 Gb hülyeség.
-
vans?
őstag
-
törölt tag
Udv,
Mi lehet a gond a mellekleteknel szerintetek?
Ha ranyomok, nem csinal semmit, mintha inaktiv lenne az osszes levelemben: -
vans?
őstag
válasz
Szabikaa20 #4022 üzenetére
Nekem mindegy miert irtad igy, csak ezt igy leirva latni nem volt mindennapi.
hábm bábm
-
kori18t
tag
Kulfoldon vagyok es mar nagyon gondolkodom egy Air vasarlasan.Ha egy 16GB-osat veszek,abbol mennyi hely kell az op.rendszernek?Igazabol semmi film vagy zene nem lesz ratoltve,netezni,gyerekem idonkenti fotozasara es videozasara kellene + raraknek nehany hasznos app-et.
De felek,hogy elobb utobb,igy vagy ugy keves lesz a 16.
A jo az egeszben,hogy forintba atszamolva 20 ezer a kulonbseg a 16 es 32 gigas kozott es meg a brutto arbol a vamon visszakapok 10%-ot.Tehat egy 16-os 110,egy 32-es 130 ezerbol jonne ki tisztan.Szerintetek?Amugy ez lenne az elso Apple gepem,de mivel jol megnyomkodtam 1-et vmelyik nap,szimpi lett egybol a cucc,a del-koreai droidos tab-ekkel egy lapon sem lehet emliteni.Ez teny. -
törölt tag
Van olyan alkalmazás amivel a megnyitott weboldalt pdf-ben el tudom menteni/küldeni?
Olyat keresek, ami beépül a böngészőbe a nyomtatókhoz.
Az nem jó, amit külön meg kell nyitnom, és a saját böngészőjébe újra be kell pötyögni az oldalt. Pl. ez pont nem olyan ami nekem kell:[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Chrom-ot használom, mert a laptopom w8.1-es, így szinkronban vannak a jelszavaim.
Tudom h profi, fenn van a padomon nekem is. Azért nem volt jelen esetben jó, mert a vodás számlámat akartam letölteni, elküldeni a könyvelőnek, de pont azt nem engedte. Meg macera, külön megnyitogatom megint, belépek jelszóval, stb.(#4030) univerzita: Kösz, ez egy értelmes leírás. Gugliban más ilyen oldalakat hozott, de egyik sem így írta le, most sikerült.
-
plus44
veterán
Ma egymás után 5-6x crash-elt a Mercury, azt hiszem pihentetem, mert nem akarta az igazságot.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Akve
tag
Szeretném a segítségeteket kérni.
Lenne lehetőségem ipad retina wi-fi+ 4G készülékem cserélni ipad airre, 10000 forint ráfizetéssel.
Szerintetek megérné? Az air wi-fi only bontatlan garis.
A minim telekomos függő az air független[ Szerkesztve ]
Élek és élni hagyok.
-
Szabikaa20
őstag
Szia!
Ha nincs szükseged a 4G re akkor csereld el!Az Air még szép hogy független ha Wi-Fi only!
(ez azt jelenti hogy nem megy bele sim-kártya[telefonkártya])Sim csak a 4G-s be megy!Es az Air nagyobb mint a mini retina...neked kell tudni mire fogod hasznalni,de en cserelnem!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
spawn21
veterán
Nekem volna egy kis gondom.
Meg szeretném osztani a mobilnetem. A stúdiónkban meghalt a WiFi. A laptop rá csatlakozik,de nem megy semmi sem. De közben az ipaden tudom használni a netet. Mi lehet a baj?
iPhone 13p
-
Én mindenképpen elcserélném, az air a legjobb gép amivel valaha dolgom volt
A megbízhatatlanság jelen korunk egyik legnagyobb erénytelensége.
-
törölt tag
válasz
perfecthet #4043 üzenetére
Azt hittem a mobilnetest letithatja a halozatrol a szolgaltato. Persze wifin tud mukodni, de akkor rosszul tudtam, jo hir ez.
-
HardRic
addikt
Tegnap megrendeltem az Airt az Aquaból, írták hogy megjött a kiválasztott boltba, bemegyek, szálltólevélen, számítógépben benne van de nem találják. Azért az ilyen felbassza kicsit az embert. Remélem holnapra már összeszedik nekem valahonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.
- iPad Pro 11" 2018 64GB Cellular Független/Akku 100%/p2558/
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Surface Pro 4, 8/256 GB
- MacSzerez.com - iPad Air / 4. Generáció / Sky blue / WIFI / 64GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / Asztro - Space Gray / 4. generáció / 256GB / WIFI / Garancia
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest