Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #7574 üzenetére
Köszönöm,mert ha igen akkor aszt használnám.Nálam Safari -val 14 óra szok összejönni.
-
univerzita
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #7571 üzenetére
Operával hosszabb üzemidő jön össze mint Safarival?
-
domerator
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #7524 üzenetére
Igen. Neha egesz jol belaggol.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #7354 üzenetére
Na na gyanús. Azert csak teszteld
-
szkinni
tag
válasz
Jeanne d'Arc #7328 üzenetére
Ha hivatalos viszonteladó az extrem akkor igen.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #7314 üzenetére
A 3 hónapos dolog már így van egy ideje, csak szolgáltatónál hosszabbodik meg egy évvel csere esetén. Szóval ebben igazuk volt.
A másik, hogy egy ilyen helyre szinte bárkit felvesznek és ez nem feltétlenül közvetlenül az Apple hibája, hanem az üzletvezetőé.
-
szkinni
tag
válasz
Jeanne d'Arc #7322 üzenetére
az ember azt hinné, hogy oda akár kiket nem vesznek fel de úgy látszik.........
-
barky
tag
válasz
Jeanne d'Arc #7318 üzenetére
Hihetetlen hogy ekkora birka, madár emberek dolgozhatnak egy valamir való szakboltban is...nem is értem miért nem repülnek délre (ha már madarak)
-
spawn21
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #7318 üzenetére
Gagyi úgy ahogy van.
Valószínű még te voltál a hibás is. Droidok dolgoznka ott úgy látszik
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Magyarisztán
-
szkinni
tag
válasz
Nagyon segítőkész eladókkal találkoztál, sajna nem sok eszük van, nekem a vodánál volt ilyen csak ott én elfelejtettem kikapcsolni az iphone keresést, ezek meg ide oda küldözgették a telóm, hogy kapcsolja ki valaki, de nekem nem szóltak volna majd miután én telefonáltam, hogy mi a helyzet akkor szóltak, hogy be van kapcsolva és mennyek be kapcsoljam ki, mondtam nekik be nem megyek majd távolról kikapcsolom, megtörtént és cserélték a telót.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
És akkor lesz csere vagy nem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #7306 üzenetére
Ha garis akkor készüléket cserélnek nem javítgatnak
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #7301 üzenetére
Nem hiszem el hogy nem tudnak valami minőségibb wi-fi chipet a készülékeikbe tenni. Miert kell még 2015-ben is ezt olvasni egy mittudomén hanyadik generációs ikeszüléknél?
-
szkinni
tag
válasz
iTunes-al tudsz csinálni biztonsági mentést a keresést meg ki tudod kapcsolni a szítógépeden ismert van az Applenel oldala
-
Süvi
őstag
válasz
Itunes-szal próbáltad már?
-
legiaap
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #7267 üzenetére
Most az új szoftról beszélsz? Amennyiben igen akkor ezt egy nap alatt sem szűrted le? Az szép!
-
univerzita
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #7167 üzenetére
Nempróbáltam, de létezik. Air Displey 2.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #7167 üzenetére
Windows alatt ( mèg) nem működik.
-
vans?
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #7127 üzenetére
Probald meg, amit Vasinger irt, de amugy cserelik (nyilvan ha maga az iPad meg garis).
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #7127 üzenetére
Ilyet nálam is szokott, próbáld meg kifújni a csatalakozóból a port és esetleg más kábellel is nézd meg.
-
bok92
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #6804 üzenetére
Nekem nem okoz gondot ez a "remegés". Kétségtelen hogy van, kár is lenne tagadni, viszont engem nem zavar. Otthon van egy Bt hangfalam, útközben pedig ott a fülhallgató... Ha pedig ezek nélkül hallgatnék zenét vagy bármit a hangerő fele elég,mert így is elég hangos. Ráadásul akkor hátrahajtom a Smart case tokot és már alig érezni. Szerintem hiba lenne ha csak ez miatt nem vennéd meg.
én nem bántam meg.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Azta, ez azért durva... Lehet hogy nekem Air 3 lesz csak belőle, ha valóban ilyen. Legkorábban jövőre váltok, ha lesz jó alternatíva. Azért elbírnám a Touch ID-t és a 2 GB ramot is, a kijelzőről nem is beszélve...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Idén még en sem cserélek!
-
HardRic
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #6605 üzenetére
iPadre több app van és sokkal minőségibbek, valamint eddig nem volt androidos alternatíva. Most is csak egy van, az is egy "haldokló" gyártóé. Nexus 9 sem rossz, de arra nem cserélném le az Airt.
Hihetetlen, hogy néhány embernek csak a pozitívumot fogja fel az agya. Ha baj van egy termékkel amiért fizettem, és van más ami valamiben jobb, miért ne írhatnám le? (Főleg, hogy az Air iOS7-tel sokkal jobb volt, direkt öregítik, lassítják.) -
HardRic
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #6603 üzenetére
Miért ne kapcsoltam volna be? Jézusom. Ismerem, szeretem a Sony készülékeket, és ha már röccenés... az Air-en lévő iOS-hez képest egy középkategóriás androidos telefon is simábban működik.
-
tomi5244
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #6501 üzenetére
E-digital, mivel egy részét sodexoval fizetem más bolt nem igazán jöhetett szóba.
spawn21 Én iPad 4-ről váltok (ami még nem talált gazdára), ott azért lesz változás.
-
szucsy89
tag
válasz
Jeanne d'Arc #6213 üzenetére
Nem bizony.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #6213 üzenetére
Én is ezt nézem. Semmi érdekes, a sebesség 2szerese a villámgyorsnak meg ilyenek
-
csab2
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #6037 üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy a mostani változás nagyobb lesz, mint ami a 3 és a 4 között volt.
-
plus44
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #6037 üzenetére
ÚJat meg főleg nem, de az ára majd a megjelenéskor lesz hihető, addig puszta spekuláció.
-
csab2
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #6013 üzenetére
Már ne haragudj, de butaságot beszélsz. Ha rákerül az iPadre a Touch ID, akkor már nem akkora lesz a változás, mint anno a 3 és 4 között volt. Tuti megkapja az A8-as procit, lehet, hogy +1 giga RAM-ot. Jó lesz az.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #6018 üzenetére
Amennyiben az "külföldi oldal" nem az apple.com akkor teljesen semmis a hírértéke mindennemű ilyen bejegyzésnek, ugyanis miért tudná bárki más az Apple-ön kívül, hogy mennyiért fogják adni a még be nem jelentett eszközüket?
-
legiaap
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #6010 üzenetére
És most nézem facebook app sem játsza le a youtube videót.
-
fila
senior tag
válasz
Mikorra várható a megjelenése az air 2-nek?
-
paci88
tag
válasz
Köszi. Esetleg nem tudsz egy eladó darabot?
-
vans?
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #3432 üzenetére
Nem iPhone-od van gondolom.
-
perfecthet
csendes tag
válasz
Jeanne d'Arc #3432 üzenetére
ezzel én is így vagyok
-
erdoke
titán
válasz
Jeanne d'Arc #3057 üzenetére
Ha a sorozatszáma megnézhető a szoftverben, nincs gond, de ha totál tégla, akkor nem árt, ha van egy vásárlási bizonylat vagy garanciajegy, amin szerepel.
-
csab2
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #3054 üzenetére
Ez mostmár kezd unalmas lenni.
Ti tudjátok, hogy mit jelent az, hogy lagol? Hogy tulajdonképpen miről is beszél a fórumtárs?
Szerintem nem.
A lagolás nem azt jelenti (vagy nem csak azt), hogy megakad az animáció, hanem azt (is), hogy akadozik, nem szép folyamatos.
Pl. amikor összecsippentéssel zársz be egy appot. Hát... Sajnos elég ronda. Akinek még volt iOS6 a gépén, az tudja, hogy milyen szép folyamatos is lehetne.
Egy szó mint száz, FoRredGlory nem hazudik, amikor lagolásról, lagolgatásról beszél. Emlékeim szerint ezt egyáltalán nem bántó stílusban jegyezte meg. Ráadásul nem azt mondta, hogy az iPad vagy az iOS7 szar, csak azt, hogy vannak apróbb hibák. Ennek pedig igenis van alapja. Utána pedig azért váltott stílust, mert egyesek úgy nekiestek itt, hogy - jogosan - kicsit kinyílt a bicska a zsebében.
Vegyetek már vissza egy kicsit!Szerk.: amúgy pedig ForRedGlory egymaga többet munkálkodott már itt a fórumon, mint a jelen esetben őt támadók együttvéve. Elég ha csak megnézzük a PH rangját.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #3047 üzenetére
No komment vagy. Mar a példa is szar, logikai bukfenc...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #325 üzenetére
Szerintem gazdag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.
- Revolut
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android szakmai topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest