- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Teddy Kruger #2397 üzenetére
Nekem egyszer nem omlott még össze....nem tudom Ti mit csináltok vele
-
erdoke
titán
válasz
Teddy Kruger #2397 üzenetére
Igen, pl. Mercury használatával...
-
pescara
aktív tag
Mi az, hogy osszeomlik?
-
Teddy Kruger
újonc
Sajnos nekem is nagyon sokszor omlik össze a Safari.
Ez az első Apple vasam, ( eddig androiddal nyomtam) mindenre számítottam, csak erre nem.
Lehet ezen valamit javítani? -
pescara
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #2392 üzenetére
Igen , az! Most neztem meg!
-
pescara
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #2392 üzenetére
Lehet! Feher es 3 helyen jon belole a hang.
-
pescara
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #2391 üzenetére
Volt egy akcio amikor vettem es adtak hozza. 5 napig ment, veletlen volt-
-
iPad Airom töltőjével tölthetem az iPod Touch 5g-m ? A másik kérdésem meg az,hogy Airom töltőjét hosszabbító kábbellel megtoldva töltöm az iPadom akkor lassabban tölti? mert úgy vettem észre, hogy lassabb.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Szabikaa20 #2391 üzenetére
Szerintem az Earpods-ra gondolt
én is azzal szoktam használni, brutálisan jó! Veszek is majd egyet hozzá külön, ne a szifon fülesét nyúzzam...
-
pescara
aktív tag
Szerintem semmikepp nem rosszabb, viszont az air fulhallgato az hihetetlen, olyan mintha moziban lennek-
-
Gadgetfan_
senior tag
-
kiszu
senior tag
Azoknak a tulajoknak akiknek volt ipad 3 vagy 4 az air elott,nektek érzetre jobb vagy rosszabb a hangszóró minősége? Szerintem valamivel rosszabb. És a készülékház a vékonysága miatt még kissé berezonál is ,nagy hangerőn.
-
erdoke
titán
-
Szecsy
aktív tag
Segitsetek mondanatok par jo jatekot melyet multiplayerben lehet tobb keszulekkel jatszani?!
-
Sur1G
aktív tag
Jelentem sajnos nekem is megvolt az első automata restart. Ahogy nézem a Safari szarakodik. Használ valaki 7.1 béta 2 Air-en? Azt olvasgatom, hogy iphonok-okon sokat javult a helyzet, ipad-en mi a helyzet? Lehet tudni kb. mikor adják ki hivatalosan?
-
WuuWuu
tag
Sziasztok olyan gondom lenne hogy átállt az ipademen az appstore hollandra. Fbn van ilyen suggested apps csoport kunyomott egy appot falra mondom megnezem mi is ez. Megnyilt appstore de a holland. Nemtudom hol kell vissza allitani meg persze a szoveg is holland az egesz storeban. En meg csak angolul tudok. Jol jonne egy kis segisteg
-
Sify
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #2371 üzenetére
Nem ingyenes.
Watto: En Plexet hasznalom....gond nelkul mindent visz. Es van OSX-re is. -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Joubert #2354 üzenetére
Nekem a StreamToMe bejött, próbáld ki, aszem ingyenes.
-
крокодил
tag
evasi0n jailbreak simán telepítve... Indulhat a móka.
TY Saurik! -
Watto1991
senior tag
-
Dreimus
senior tag
-
kiszu
senior tag
válasz
Szabikaa20 #2365 üzenetére
ha nem használtál root-ot akkor hagyd a jailbreaket. Egyszerűen neked nem kell
-
крокодил
tag
válasz
Szabikaa20 #2362 üzenetére
Testreszabható a gép, de annyira sokoldalú lesz, hogy sorolhatnám reggelig.
Használtál már root-olt androidot? Kiindulási alapnak megteszi. -
kiszu
senior tag
Nos,a mai naptól én is csatlakozom hozzátok,mint új air tulajdonos.
Pár napig használtam retina minit, és egyértelmű lett az én utam, 2 havi átmeneti, ipad 3 használat után.
Már nem tudtam visszaszokni, a kissebb kijelzőre. És az airrel már nem kell a súly miatt sem bosszankodnom.
Most állítok vissza icoudból és kezdem belakni a rendszert.Nagyon imádnivaló cucc.
-
Szabikaa20
őstag
Valaki irja le nekem hogy milyen előnye van a jailbrake-nek vagy mi is az...köszi!
-
крокодил
tag
Hellóka,
Akinek friss: Megjelent az evasi0n 7 – untethered jailbreak iOS 7-re!
[link] -
Joubert
tag
-
erdoke
titán
-
Joubert
tag
milyen olyan program van ami ha lehet ingyenes és tudok a gépről streamelni videokat? Ezt az Air Playit HD-t leszedtem, látja is meg minden, de még egy sima minőségű videot nem tud folyamatosan streamelni, a HD-kat meg el sem indította... :S ja és olyan létezik hogy pl a lejátszott zenét (pl spotify) streamelem tv-re?! (okostévére)
-
törölt tag
Ott a pont
-
pescara
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #2346 üzenetére
Koszi!
-
Joubert
tag
Ez jó üzemidő nem?! screen
-
törölt tag
Nekem is "csak" egyszer volt. Majd kiforr.
-
legiaap
félisten
válasz
Gadgetfan_ #2342 üzenetére
Ezt senki nem ússza meg szerintem. Előbb utóbb mindenkit utolérna fehér alma logós halál.
Nekem eddig csak kétszer volt 1 hónap alatt. 5S viszont gyakrabban omlik össze így. -
Gadgetfan_
senior tag
Ma először, nálam is megtörtént sajnos egy összomlás. Hirtelen kimerevedett a facebook oldalon, semmire nem ragált az Air, nyomkodtam a home, a power gombokat, nada. Percekig semmi reakciót sem sikerült kicsikarnom belőle, aztán magától kikapcsolt végre, majd egy újraindítás után most mükszik. Nagyon ráférne már az iOS7-re egy alapos és mélyreható javítás.
-
törölt tag
Mi az a jealbreake?!mire való?oké már megvan. Hülyeség az egész sztem, minden újdonság megvan ios-en amire szükség van, vagy meglesz a későbbiekben. Az ingyenes alkalmazásokért meg nem éri meg sztem... -
Atom_Anti
senior tag
válasz
Szabikaa20 #2329 üzenetére
Nem kell Jailbreak hozzá, a kérdésem hogy kábelből kimondottan air -ost kell venni vagy jó a régebbi készülökhez készült kábel is?
-
nauro
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #2324 üzenetére
Tudod irányítani a konzolt, mintha kontroller lenne (én főleg ezt akkor használom, ha valakinek üzenetet írok, egyszerűbb az ipadon gépelni, mint kontrollerrel szenvedni), valamint lehet egyéb tartalmakat is olvasni a játékról, achikat nézegetni. Elméletben tervben van olyan is, ami kiterjeszti így játékot, tehát ott lehet pl. térképet nézni, stb. de én ilyet még nem láttam.
-
válasz
Szabikaa20 #2329 üzenetére
Nem. Egy gombnyomás JB-teleníteni bármelyik eszközt, és máris észrevehetetlen marad, hogy te előzőleg mit csináltál vele.
Az meg a másik, hogy az Air-t annyit Jailbreakelheted, amennyit csak tudod
Mivel iOS7re nincs JB és még hosszú hónapokig tuti nem is lesz.
-
holden72
tag
válasz
pescara #2328 üzenetére
Nem olvastad figyelmesen a hirdetést
"Az iPad Smart Cover azonban nem védi a termék hátát, ezt a célt szolgálja ez az átlátszó borítás."
Sokak használnak itt Smart Covert, így nekik lehet jó kis kiegészítő megoldás ez az átlátszó hátlapvédő
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #2325 üzenetére
Nekem ennel tobb szokott kb 21-22 ora...
-
pescara
aktív tag
Nekem legjobban az av player jott be es jatszik mindent
-
Atom_Anti
senior tag
Srácok az itten kapható SD kártya zsinor vajon kompatibilis vele? Kérdem azért mert ami adatkábel zsinor működött Iphone 5-tel, nem működik 5S-el...
-
Szabikaa20
őstag
14 óra volt a használati idő... kép Ennél vol már több is...
-
urip
csendes tag
Sziasztok! Első Apple készüléken ez az Ipad, és nagyon tetszik, már csak egy jó videólejátszó kellene. Tudnátok ajánlani egyet, ami mindent visz VLC-n kívül? Feliratot, HD-t... Előre is köszönöm
-
holden72
tag
Szia,
Ez jó lehet Neked is!
iPad Air hátlap védő -
nauro
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #2319 üzenetére
Van Smart Glass alkalmazás, ha konzollal szeretnéd össze kötni!
-
Szabikaa20
őstag
Ipad Air-t tudom csatlakoztatni Xbox live hoz?Ne kerdezzetek milyen célból,mert én is erre vagyok kíváncsi.....
-
atees
őstag
sziasztok! tud vki airhez hatlap foliat? egyszeruen nem talalok sehol, pedig ipad2hoz lehetett kapni!
koszi! -
válasz
MsCalvados92 #2316 üzenetére
Veheted bárhonnan, de vásárlásnál a hátán lévő serialt üsd be ide: [link]
Ha azt fogja írni, hogy "Először aktiváld a készülékedet" akkor jó.
Esetleg hívd fel az Apple magyar számát, hogy honnan származik a készülék, és hogy érvényes-e rá a gari.
De amúgy világgarancia van ezekre szóval csak rajtad múlik, hogy a fehér vagy a feketegazdaságot támogatod...
-
MsCalvados92
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy iPad Airt, és ezt az üzletet néztem ki magamnak:
http://electrostore.hu/product-apple-ipad-air-wi-fi-32gb-asztroszurke-md786
Rákérdeztem a gyári garanciára, azt mondták, hogy jár mellé. Szerintetek megvegyem innen, vagy hivatalos Apple resellertől (pl. Istyle) vásároljak? Akkor viszont mini retina lesz belőle...
Bocs, hogy itt szerencsétlenkedem, csak nem szeretnék kifizetni érte ennyi pénzt, aztán meg nagyot koppan, ha valami meghibásodása lesz.Köszi+
-
holden72
tag
válasz
_adaml21_ #2280 üzenetére
Itt van pl. egy eredeti Smart Cover
-
legiaap
félisten
Ez nekem új, mindig tanul az ember.
-
legiaap
félisten
A minis topikban olvastam, hogy valaki említette a fényerőszabályzója nem úgy működik ahogy kéne. Kipróbáltam az airen és nálam sem. Legtökéletesebb. Automatára állítottam. Magas fénynél feltolja, de sötétnél nem veszi lejjebb. Ez így okés?
-
törölt tag
Lehet abból már karácsony előtt, rosszabb esetben idén nem jön több. Nekem is több mint 1,5 hetet kellett rá várni, bár ez még hó eleje volt. Várj türelmesen kérj készletértesítőt, aztán ha kapsz értesítést gyorsan rendeld meg.
-
AB Rio és AB SW 2 is ingyenes most!
-
Sify
senior tag
Infinity Blade 3 most le van arazva. Most kell megvenni!
-
legiaap
félisten
válasz
Mela Kehes #2298 üzenetére
makimakom: nekem is volt touch 5-on és ott sosem találkoztam ilyennel. Sőt még az 5S sem lépeget ki safariból, bár telefon újraindulás már ott is volt párszor.
-
крокодил
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek arról infója, hogy mikor várható az iPad Air szállítmány beérkezése a Telekom központi raktárába? Nem tudják szállítani a megrendelésem, még mindíg készlethiányos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.
- Mesterséges intelligencia topik
- Last Epoch
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest