- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Windows esetében a tájékozódáshoz szükséged van az ABC ismeretére, nincs abban semmi logika.
De ahogy általában, most is elmegyünk afelé, hogy a Windows az sz@r, én vagyok a helikopter mert Linuxot használok és az tökéletes, mert én azt mondom, te meg hülye vagy ha nem tetszik. Gratulálok.
#87 bloezmijk: Ezt a süket dumát hagyjuk, a szülők már akkor pánikrohamot kapnak, ha eltűnik egy parancsikon az asztalról, akit nem hajt a küldetéstudat az nem cseréli le az OS-t amit nagy nehezen megszoktak.
-
bloezmijk
csendes tag
dettó a szitu, nekem is hasonló a történet. igazából -amíg nem kellett a meló miatt- a win háttere iránt nem is érdeklődtem, mert egy nagy gebasznak tűnt az egész. aztán miután kényszerűségből megismerkedtem a linux felépítésével, azután kezdtem el véggigondolni a wines világot. rájöttem, h persze, valahogy működik meg minden, de a struktúrája miatt valszeg hosszú távon nem lesz igazán életképes. szóval az a véleményem, h ha nem lenne ez a marketing nevű tudomány meg a kartell nevű piacszerzési mód, akkor már rég nem ez lenne az arány az operációs rendszerek piacán.
sztem ha anyámnak holnap feltennék egy xubuntu-t meg egy windows-t, valszeg semmi különbséget nem találna a kettő között, miután megmutattam neki h mi honnan érhető el. max a windowssal 2 óra böngészés alatt beszopna egy csomó vírust/malware-t/trójait.
ráadásul azt sem kéne elfelejteni, h egy modern linux rendszeren a repo-ból való telepítés nagyságrendekkel egyszerűbb egy átlag usernek, mint az átlagos windows alatti telepítések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest