- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen monitort vegyek?
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloezmijk
csendes tag
dettó a szitu, nekem is hasonló a történet. igazából -amíg nem kellett a meló miatt- a win háttere iránt nem is érdeklődtem, mert egy nagy gebasznak tűnt az egész. aztán miután kényszerűségből megismerkedtem a linux felépítésével, azután kezdtem el véggigondolni a wines világot. rájöttem, h persze, valahogy működik meg minden, de a struktúrája miatt valszeg hosszú távon nem lesz igazán életképes. szóval az a véleményem, h ha nem lenne ez a marketing nevű tudomány meg a kartell nevű piacszerzési mód, akkor már rég nem ez lenne az arány az operációs rendszerek piacán.
sztem ha anyámnak holnap feltennék egy xubuntu-t meg egy windows-t, valszeg semmi különbséget nem találna a kettő között, miután megmutattam neki h mi honnan érhető el. max a windowssal 2 óra böngészés alatt beszopna egy csomó vírust/malware-t/trójait.
ráadásul azt sem kéne elfelejteni, h egy modern linux rendszeren a repo-ból való telepítés nagyságrendekkel egyszerűbb egy átlag usernek, mint az átlagos windows alatti telepítések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest