Új hozzászólás Aktív témák

• bloezmijk

csendes tag

válasz Sanyix #83 üzenetére

dettó a szitu, nekem is hasonló a történet. igazából -amíg nem kellett a meló miatt- a win háttere iránt nem is érdeklődtem, mert egy nagy gebasznak tűnt az egész. aztán miután kényszerűségből megismerkedtem a linux felépítésével, azután kezdtem el véggigondolni a wines világot. rájöttem, h persze, valahogy működik meg minden, de a struktúrája miatt valszeg hosszú távon nem lesz igazán életképes. szóval az a véleményem, h ha nem lenne ez a marketing nevű tudomány meg a kartell nevű piacszerzési mód, akkor már rég nem ez lenne az arány az operációs rendszerek piacán.
    sztem ha anyámnak holnap feltennék egy xubuntu-t meg egy windows-t, valszeg semmi különbséget nem találna a kettő között, miután megmutattam neki h mi honnan érhető el. max a windowssal 2 óra böngészés alatt beszopna egy csomó vírust/malware-t/trójait.
    ráadásul azt sem kéne elfelejteni, h egy modern linux rendszeren a repo-ból való telepítés nagyságrendekkel egyszerűbb egy átlag usernek, mint az átlagos windows alatti telepítések.

Új hozzászólás Aktív témák