- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen videókártyát?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloezmijk
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #88 üzenetére
ja, meg még annyit fűznék hozzá a dolgokhoz, hogy elég sok átlag/hobbi/középkorú/öreg, stb. usernek telepítettem már wines gépeket. update-tel, tűzfallal, vírus scannerrel, stb. user-konform módon konfigurálva, elég nagy biztonsággal. miért van az h átlagban félévente hívnak h gond van a géppel mert vmi miatt szaraxszik? miért kerül ez az egész faszság nekik újra és újra pénzbe?
-
bloezmijk
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #88 üzenetére
nem hiszem h süket duma lenne, én csak azt írtam h Marketing Úr az úr, nem egy adott rendszer használhatósága/teljesítménye, stb...
ha már itt tartunk, fafej faterom rám akarta fogni, h eltüntettem az ikonjait az asztalról, holott a win xp csak áthelyezte a ritkán használt ikonok vagy mi mappába. -
bloezmijk
csendes tag
dettó a szitu, nekem is hasonló a történet. igazából -amíg nem kellett a meló miatt- a win háttere iránt nem is érdeklődtem, mert egy nagy gebasznak tűnt az egész. aztán miután kényszerűségből megismerkedtem a linux felépítésével, azután kezdtem el véggigondolni a wines világot. rájöttem, h persze, valahogy működik meg minden, de a struktúrája miatt valszeg hosszú távon nem lesz igazán életképes. szóval az a véleményem, h ha nem lenne ez a marketing nevű tudomány meg a kartell nevű piacszerzési mód, akkor már rég nem ez lenne az arány az operációs rendszerek piacán.
sztem ha anyámnak holnap feltennék egy xubuntu-t meg egy windows-t, valszeg semmi különbséget nem találna a kettő között, miután megmutattam neki h mi honnan érhető el. max a windowssal 2 óra böngészés alatt beszopna egy csomó vírust/malware-t/trójait.
ráadásul azt sem kéne elfelejteni, h egy modern linux rendszeren a repo-ból való telepítés nagyságrendekkel egyszerűbb egy átlag usernek, mint az átlagos windows alatti telepítések.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- Windows 11
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Parfüm topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest