Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Fail, ugyanis pont hogy logikus. Csak egy picit kell utánanézni(2 perc kb), és mindennek meg van a helye. Nem úgy mint az idióta wines rendszerben ahol minden 500 felé szanaszét hever, és vagy nincs helye valaminek, vagy 8 helye van.
Én is wint szoktam meg, 10 év win után láttam először linuxot (persze nem úgy kezdtem hozzá mint a sok majom, hogy egy linux nevű wint fogok kapni, hanem egy másik oprendszert, nem is anyáztam, hanem 2 perc alatt utánanéztem a dolgoknak, pár óra után már forráskódból telepítettem programokat (ma már ha akarnék sem tudnék mert nincs már semmi szükség rá, minden megvan enélkül)), és bizony gyorsan rájöttem mennyire rendezetten és szépen van felépítve. Itt már nem vagyok rászorulva saját rendezésre mint win alatt(pff program filesba telepíteni minden fost pff na az a rémség, 0 elkülönítés semmi rendszer összevissza), itt már jó az alap is, mert már az is logikus.Attól hogy te megszoktál valamit, nem lesz logikus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi