Hirdetés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Ez neked mióta multiplatform? Én örülnék neki a legjobban, vagyis örültem volna, mikor Wine-al próbáltam felimádkozni a DirectX-el együtt, sajna csak a program ment fel, a lejátszás nem indult el.
"a lejátszás akkor az is csak a másolásvédelem miatt lehet, amit meg főleg le kell szarni, rohadjon bele a gyártó..."
Én bottal sem piszkálnék meg BD lemezt, amíg itt az MKV, de ettől még 1:0 a Windows javára.
"Azt hiszed kitalálták hogy crack és akkor only for win?"
A kedvenc beszerző oldalaimon múltkor rákerestem poénból, aztán egyikre sem dobott ki semmit. Ilyesmi meg nincs benne semmilyen How to-ban, Linuxos fórumokon meg gyanítottam, hogy elküldenének, ha ilyet kérdeznék.
"Én cedegáztam... persze nem vettem meg, piratebay volt a barátom ;)"
A TPB-ről csak azt töltöm le, amit VIP, vagy Trusted Member tolt fel, különben az egész már egy kártevőtanya. Zenékre, filmekre és sorozatokra jó, a többivel nem árt vigyázni, vannak ettől megbízhatóbb beszerzőforrásaim.
"Én akárhol néztem, kde, és gnome alatt is kiírja mindenhol, csak pöttyök formájában."
A terminál.
"Én se morgok mert a win még csak ennyit se tesz meg"
Az első telepítésemnél ennek a végigkérdezésnek az lett a vége, hogy a billentyűzetemen felcserélte az y-t és a z-t (amúgy minden ékezet megvolt a helyén), szóval utána manuálisan választottam inkább ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest