Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz Sanyix #459 üzenetére

Ez neked mióta multiplatform? Én örülnék neki a legjobban, vagyis örültem volna, mikor Wine-al próbáltam felimádkozni a DirectX-el együtt, sajna csak a program ment fel, a lejátszás nem indult el.

"a lejátszás akkor az is csak a másolásvédelem miatt lehet, amit meg főleg le kell szarni, rohadjon bele a gyártó..."

Én bottal sem piszkálnék meg BD lemezt, amíg itt az MKV, de ettől még 1:0 a Windows javára.

"Azt hiszed kitalálták hogy crack és akkor only for win?"

A kedvenc beszerző oldalaimon múltkor rákerestem poénból, aztán egyikre sem dobott ki semmit. Ilyesmi meg nincs benne semmilyen How to-ban, Linuxos fórumokon meg gyanítottam, hogy elküldenének, ha ilyet kérdeznék. :D

"Én cedegáztam... persze nem vettem meg, piratebay volt a barátom ;)"

A TPB-ről csak azt töltöm le, amit VIP, vagy Trusted Member tolt fel, különben az egész már egy kártevőtanya. Zenékre, filmekre és sorozatokra jó, a többivel nem árt vigyázni, vannak ettől megbízhatóbb beszerzőforrásaim.

"Én akárhol néztem, kde, és gnome alatt is kiírja mindenhol, csak pöttyök formájában."

A terminál. ;]

"Én se morgok mert a win még csak ennyit se tesz meg"

Az első telepítésemnél ennek a végigkérdezésnek az lett a vége, hogy a billentyűzetemen felcserélte az y-t és a z-t (amúgy minden ékezet megvolt a helyén), szóval utána manuálisan választottam inkább ki.

Új hozzászólás Aktív témák