Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
"Bezzeg a csúnya kereskedelmi Windows-on a freeware, zárt forráskódú progik lejátszák."
Hát ja a multiplatform lejátszók, amik egyébként linuxon is megteszik ugyanezt
Mellesleg ki nem szarja le a blurayt? Drága, elavult, pazarló formátum, ráadásul már nem is nagyon fog elterjedni, pont az elavultsága miatt, szóra sem érdemes. (és ha nem megy a lejátszás akkor az is csak a másolásvédelem miatt lehet, amit meg főleg le kell szarni, rohadjon bele a gyártó...)."Bezzeg Windows-os progikat, még ha nem is etikus, tudsz használni ingyen, Linuxon hogy krekkelsz egy fizetős progit? Sehogy. Ennyit a szabadságról."
Ezt a hülyeséget megint honnan vetted. Azt hiszed kitalálták hogy crack és akkor only for win?
lol
Én cedegáztam... persze nem vettem meg, piratebay volt a barátom ;)
Ennyit a tájékozottságodról.A jelszavas problémádról, meg: mi nem írja ki a jelszót? Én akárhol néztem, kde, és gnome alatt is kiírja mindenhol, csak pöttyök formájában.
Karaktereket nemtudod hol vannak? Hát akkor csak magadat okolhatod, mert az ubi telepítő végigkérdez pár karaktert, és aszerint megfejti hogy milyen billentyűzetet használsz HIBÁTLANUL. Ha te elnyomtad az a te hibád... Én se morgok mert a win még csak ennyit se tesz meg, és kézzel kell kiválasztanom a HU 101-es billentyűkiosztást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest