Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyix

őstag

válasz Penge_4 #452 üzenetére

"Bezzeg a csúnya kereskedelmi Windows-on a freeware, zárt forráskódú progik lejátszák."

Hát ja a multiplatform lejátszók, amik egyébként linuxon is megteszik ugyanezt :D
    Mellesleg ki nem szarja le a blurayt? Drága, elavult, pazarló formátum, ráadásul már nem is nagyon fog elterjedni, pont az elavultsága miatt, szóra sem érdemes. (és ha nem megy a lejátszás akkor az is csak a másolásvédelem miatt lehet, amit meg főleg le kell szarni, rohadjon bele a gyártó...).

"Bezzeg Windows-os progikat, még ha nem is etikus, tudsz használni ingyen, Linuxon hogy krekkelsz egy fizetős progit? Sehogy. Ennyit a szabadságról."

Ezt a hülyeséget megint honnan vetted. Azt hiszed kitalálták hogy crack és akkor only for win? :DDD lol

Én cedegáztam... persze nem vettem meg, piratebay volt a barátom ;)
    Ennyit a tájékozottságodról.

A jelszavas problémádról, meg: mi nem írja ki a jelszót? Én akárhol néztem, kde, és gnome alatt is kiírja mindenhol, csak pöttyök formájában.

Karaktereket nemtudod hol vannak? Hát akkor csak magadat okolhatod, mert az ubi telepítő végigkérdez pár karaktert, és aszerint megfejti hogy milyen billentyűzetet használsz HIBÁTLANUL. Ha te elnyomtad az a te hibád... Én se morgok mert a win még csak ennyit se tesz meg, és kézzel kell kiválasztanom a HU 101-es billentyűkiosztást.

Új hozzászólás Aktív témák