Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ezt nem nagyon értem. A Mantle elég jól feloldja a cpu limitet. Ez az egyik, amit el akartak érni, az overhead minimalizálását.
Nekem a cpu igényes jelenetekben az i5 alatti prociknál hozott +30-50% elég impresszív. Még egy Pentiummal is ki lehet hajtani egy közepes/felső kat. kártyát.
Szerintem ez már régóta muszáj kategória lett volna. Közepes cpu+akármilyen vga-val és detailen a min fps részeket mindig a cpu határozta meg. Ez az utóbbi 10 évre igaz, hiába hajtott mindenki az izom vga-kra és tűnt úgy, hogy minden a vga-ról szól. A valóságban soha nem lehetett (feleslegesen) izmos proci nélkül normálisan játszani.A fentiekhez pedig még add hozzá, hogy a régi DX-re készült játékokról van szó. Egy Mantle-hoz igazított, pár 10000 rajzolási parancsos játék meg se moccanna DX11-en gondolom.
Azon lehet vitatkozni, hogy mennyire várhatóak ilyenek, de tekintve a konzolokat most elég jó esély van rá mivel ez a leginkább költséghatékony és kényelmes.
Eddig fordítva volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Spórolós topik
- Autós topik
- Horgász topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő