- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ezt nem nagyon értem. A Mantle elég jól feloldja a cpu limitet. Ez az egyik, amit el akartak érni, az overhead minimalizálását.
Nekem a cpu igényes jelenetekben az i5 alatti prociknál hozott +30-50% elég impresszív. Még egy Pentiummal is ki lehet hajtani egy közepes/felső kat. kártyát.
Szerintem ez már régóta muszáj kategória lett volna. Közepes cpu+akármilyen vga-val és detailen a min fps részeket mindig a cpu határozta meg. Ez az utóbbi 10 évre igaz, hiába hajtott mindenki az izom vga-kra és tűnt úgy, hogy minden a vga-ról szól. A valóságban soha nem lehetett (feleslegesen) izmos proci nélkül normálisan játszani.A fentiekhez pedig még add hozzá, hogy a régi DX-re készült játékokról van szó. Egy Mantle-hoz igazított, pár 10000 rajzolási parancsos játék meg se moccanna DX11-en gondolom.
Azon lehet vitatkozni, hogy mennyire várhatóak ilyenek, de tekintve a konzolokat most elég jó esély van rá mivel ez a leginkább költséghatékony és kényelmes.
Eddig fordítva volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debian GNU/Linux
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest