- Házimozi haladó szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
nem is emlekszem, hogy mikor volt utoljara lassu a proci miatt egy jatek, arra viszont igen, hogy mikor a kartya miatt. ez az egesz koncepcio az amd reszerol ertheto, mivel valamivel mankozni kell a gyartra cpu reszt.
amugy tetszik is ez az irany (ahogy az egesz apus irany is - ha vegre hasznalnak), csak a jelenlegi atlagos pcn nem igazan old meg semmit. igy mire ertelme lenne, szerintem addigra erdektelensegbe fullad a dolog. szerintem azon mulik a tulelese, hogy nagyobb engine fejlesztok latnak e benne meg raciot (az o celjuk vegulis az lenne, hogy mindent tamogassanak).
(#190) sb: 4310t kerult bele, idle 13 wattot fogyaszt az egesz masina (plex alol neztem). vegulis htpcn nincs olyan drivercserelgetesi kenyszerem, a mostani gepen is kb ket eve frissitettem barmilyen swt, mert a medias tartalmak rendesen mentek. ha most is osszeall a dolog (eddig jonak tunik), itt sem lesz maskent. ebben a prociban szerintem van annyi ero, hogy swesen megoldja a dolgot, akarmi lesz, es belerakhatok egy 35 wattos i7et is, ha hianyerzetem van.
a 6700t jo lett volna, kar a thin itx lapok hianyaert, mar regen kineztem magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest