Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz sb #189 üzenetére

nem is emlekszem, hogy mikor volt utoljara lassu a proci miatt egy jatek, arra viszont igen, hogy mikor a kartya miatt. ez az egesz koncepcio az amd reszerol ertheto, mivel valamivel mankozni kell a gyartra cpu reszt.

amugy tetszik is ez az irany (ahogy az egesz apus irany is - ha vegre hasznalnak), csak a jelenlegi atlagos pcn nem igazan old meg semmit. igy mire ertelme lenne, szerintem addigra erdektelensegbe fullad a dolog. szerintem azon mulik a tulelese, hogy nagyobb engine fejlesztok latnak e benne meg raciot (az o celjuk vegulis az lenne, hogy mindent tamogassanak).

(#190) sb: 4310t kerult bele, idle 13 wattot fogyaszt az egesz masina (plex alol neztem). vegulis htpcn nincs olyan drivercserelgetesi kenyszerem, a mostani gepen is kb ket eve frissitettem barmilyen swt, mert a medias tartalmak rendesen mentek. ha most is osszeall a dolog (eddig jonak tunik), itt sem lesz maskent. ebben a prociban szerintem van annyi ero, hogy swesen megoldja a dolgot, akarmi lesz, es belerakhatok egy 35 wattos i7et is, ha hianyerzetem van.

a 6700t jo lett volna, kar a thin itx lapok hianyaert, mar regen kineztem magamnak.

Új hozzászólás Aktív témák