Hirdetés
- iPad topik
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajka02
aktív tag
válasz
#65675776 #31 üzenetére
Itt megint csak azt tudom felhozni még ha igazat is adok neked, hogy árban ma ugyan azt az élményt nyújtja nekem az NV a 980-nal, mintha vennék egy 390x-et, vagy egy Fury-t.
Árban ugyan az, a cím amivel játszom megy...ultrán...a látvány gyönyörű.
Ha egy év múlva valami jelentősen változik, akkor majd cserélek VGA-t (évenként egyébként is szoktam), de ebben nem hiszek, mármint a drasztikus változásban. Jelen pillanatban nem.
De a hardver az meg így működik, használod amortizálódik, csökken a teljesítménye, eladod, kidobod és jön a következő ami mást tud, máshogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Xbox Series X|S
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest