Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
HGG:
Sajnálatos módon a továbbiakban az asus/fcc/etsi lépései a firmware zárolással kapcsolatban (több hasonló intézkedés jön majd, az asus új azonosítási rendszeren dolgozik, ami lehetetlenné teszi a downgradelést) most nem tudjuk nyilvánosan megosztani, a fw privát megosztásra kerül és személyes és tesztelési felhasználásra lehet csak alkalmazni, a felhasználók kal akik kérik mailen megosztom, ha küldenek nekem mailt.
Ez mostantól véglegesen így lesz, hogy elkerüljük a hasonló problémákat, emlékeztetőül, ez a fw nem osztja meg a forráskódot érthető okokból, alant a user válaszokban találsz megoldást, vagy az snb fórumbejegyzésekben (a legtöbb már lezárt).
Természetesen nem tetszik ez a megoldás nekem, megpróbálok valami kerülőt találni amivel a binary blobba beilleszthetem a kódot ahogyan az asus tette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest