600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere

Az ASUS 19 900 forintos áron küldi boltokba legújabb egysávos útválasztóját, ami az RT-N18U High Power névre hallgat. A három darab leválasztható külső antennával szerelt hálózati eszköz a 2,4 GHz-es sávban kínálja az IEEE 802.11n szabvány szerint elérhető legnagyobb, azaz 600 Mbps-os elméleti sávszélességet a TurboQAM (256-QAM) moduláció támogatása révén.


[+]

A gyártó nem spórolt a vezetékes portok sebességével sem, így a WAN/Internet és a négy LAN kapu mindegyike Gigabit Ethernet szabványú. Két USB kapu is került rá, ebből az egyik 2.0-s, a másik 3.0-s tempót kínál. Mindkettő fel van készítve a 3G/4G-s mobilinternetes stickek fogadására, de az USB-s nyomtatók erőforrása is megosztató ezeken keresztül. Természetesen az adattárolókkal is elboldogul az eszköz, így alap NAS és házi letöltőszerver funkciók (Download Master) ellátására is képes, sőt az AiCloud szolgáltatással és a hozzákapcsolt tárolóval karöltve felhőkiszolgálóvá avanzsálható, ami automatikusan szinkronizálhatja a tartalmát a többi kompatibilis ASUS útválasztóval.


[+]

A 800 MHz-es ARM Cortex-A9 processzort tartalmazó rendszerchippel, 128 MB flashmemóriával és 256 MB RAM-mal ellátott, AiRadar (beamforming) technológiával erősített router természetesen visszafelé kompatibilis a korábbi, lassabb Wi-Fi szabványokkal, támogatja a QoS csomagütemezést és a különféle elterjedt titkosításokat. A termék emellett megkapta az ASUSWRT kezelőfelületet is, ami egyszerű és gyors beállítást ígér a kezdők számára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés