Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
motoflug #3599 üzenetére
Kicsit sem kell felni a lipotol, csak ugy hasznalni ahogy kell neki...
Autozas utan nem szabad azonnal a toltore tenni es nem nagyon illik 1C-nel tobbel tolteni, azaz a rairt kapacitasnak megfelelo Amper ertekkel pl egy 4000mAh akkit 4A-rel toltsunk max
Kicsit nonszenszek ezek az akku kapacitasok, mert ugy van ahogy irtatok, es ez a Lipora is igaz
Ugyan ra van irva az 5000, de az jo esellyel nem lesz annyi, sosem fogod megtudni, sok sok akksi azert puposodik, mert van aki 5A-rel tolt egy 5000est, ami jo is, csakhogy a cellak messze nem tudjak ezt a kapacitast
Raadasul a rajuk irt C ertek sem valosagos adat, mivel az magara a cellakra vonatkozik, Kinaban ez elmeleti szam
Van egy tipikus HK-s akksi apiros 4000-es 20C Zippy
Nos ezt egy kefes alapmotorral ki lehet gyilkolni, de nem a cellak miatt, hanem a vezetekezese miatt, ha errol 80A szeretnel levenni - ami szam szerint megfelelo lenne -, akkor gomolyfust lenne az eredmeny, de meg 40A-nal is elriccennek a veztekek benne...
Sok akku ilyen sajna....ezert nem szabad akarmilyen akksit venni, ezert felnek tobben a Lipotol, mert szart vesznek es kigyullad...Sajna itt az olcso egyenlo azzal, hogy nem megbizhatoEgyebirant egy normal Lipo akku teljesen jol teszi a dolgat, egytalan nem veszelyesebb egy mikrosutonel
Nem kell feltetlen hozza lipo tasak sem, csak vedd ki az autobol toltes kozben es hagyjal neki legalabb 15 perc pihit toltes elott - ha sokaig nem hasznalod, akkor toltsd fel storage modra (kb a fele) es tedd a hutobe, pl a tojas mellett jol erzi magatEzt csak akkor ha honapokig nem hasznalod
Ha heti, ketheti rendszeresseggel hasznalod, akkor nyugodtan fel lehet tolteni teljesen, azt jol elvan az barhol - kiveve a radiator teteje, mikrosuto, vagy esetleg a kemence beljese az, amiket nem szeret -
motoflug
őstag
Ezért veszek Melasta-t. 5000-ért nincs jobb vétel, sajna a Turnigynak felment az ára, illetve a posta ellehetetleníti. A drifthez LiPo-t kellene, mert Brushless lesz, de nagyon parázok tőle, az már rég nem jó előjel, ha valamit tűzálló táskában kell tárolni/tölteni. Tudom, hogy mindenben jobb, de a háztartásunk nincs az ilyen veszélyes cuccokhoz hozzászokva.
@ Adam: az épített rallyhoz már van TBLE02s lesz, ahhoz jó a nimh.
-
motoflug
őstag
válasz
ADAM1337 #3594 üzenetére
Ja bocsi, én a nimh akksit néztem, arra kerül állati sokba a szállítás. Kár, pedig HK-ról akartam rendelni.
Végül Melasta-t veszek Aliról, az valós kapacitású, kb. 5000 FT az 5000mah-es.
Rengeteg ilyen 5000, 6800mah nimh akksi van 2-3000 Ft.-ért, amikről tesztelés során kiderül, hogy 2000mah-esek...
Pl.: [link]
-
ADAM1337
nagyúr
TT01.
ballbearing
oil shock
25/58T
4300kv bl (Jelenleg az indulás erősre van állítva)
csmod 17/35tÍgy kb irányíthatatlan, még az egyenest kell bekonfigurálnom, de lehet megunom és veszek egy szervót.
Jelenleg egy turnigy drft-303 szervo van benne de ez lassú nagyon.
Fémfogaskerekű digit gyorsat nézegetek, mi az ajánlott ? -
Djuree
félisten
válasz
Enigma1945 #3587 üzenetére
a 979A-t rendelted te is?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
motoflug #3585 üzenetére
A gerillásoknál szőnyegen.
Teljesen más betonon, az tény.
Nem zárt annyira a közösség, jövőhétvégén szombat 10-14-ig lesznek, ha van kedved nézz ki, waze gerilladrift. sok autó fog állni.Ez az új bl szettel pörgették a kocsimat, de nem cs mod-al.[link]
Múlthétvégén pl buggyy-k is mentek a gerillásoknál.
Van 3 drift pálya, meg egy nagy bmx pálya, ott lehet igazán buggyzni. -
motoflug
őstag
válasz
ADAM1337 #3583 üzenetére
Te hol szoktál driftelni? Írtad ezt a gerilla csepeli dolgot, mivel nem jött válasz a kérdésemre, feltételezem az egy zárt közösség.
Nekem nagyon tetszik a téma, meg építgetem is a vasat, de ez a driftelés szerintem íveken autózva jó, nem az utcán a vakvilágba. Vannak Bp.-n szabadon látogatható helyszínek?
Az off-road, rally téma azért is szimpi, mert ott kb, bármelyik erdő, vagy vegyes talaj már pálya a vasnak.
Tudtok Budapesten és a közelében jó RC rally pályákat?
-
szacsee
nagyúr
Srácok itthon van losi forgalmazó?
Nem kell számla. -
ADAM1337
nagyúr
Hogy teljes legyen a kép.
Alap TT01
golyós csapággyal
olajos lengés csillapítóval
Kormánymű van csak moddolva, illetve kireszelve az első kihajtásból.
GoolRC 4300KV BL szett
Hátsó difi 17t/35t cs mod-os zárt cucc.
19/61-ről 25/58-ra modosult a pinion/spurAz alap pinionnal is pörgött veszettül a cucc, inkább az egyenesen autózás a művészet már, de szépen kiadja az íveket, tehát nem bolondmódjára jár.(mint nyílt hátsó difivel egy rwd autó)
-
Enigma1945
őstag
Koszonom a jo kivansagokat! Remelem nem lessz semmi baj, most azt igerik teljesen bontatlan lesz
-
ADAM1337
nagyúr
-
Necronom
senior tag
válasz
Enigma1945 #3575 üzenetére
Hajra hajra!
Remelem szerencsesebb leszelAztan ha ezt kinotted vegyel egy rendes modellt
-
tvamos
nagyúr
válasz
Enigma1945 #3575 üzenetére
Szuper! Remelem, az uj kocsival tobb szerencsed lesz!
-
Enigma1945
őstag
Hala az egnek a mall.hu elviszi a kocsit es kicserelik zsir ujra. 1-2 het es kapok ujat. Varom a futart hogy elvigye.
Remelem azutan mar semmi gondom nem lesz vele. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Lexan kasztnit hogy kell festeni? Csak megveszem a lexanfestéket és lefújom, vagy igényel még mást?
-
Djuree
félisten
válasz
Enigma1945 #3568 üzenetére
Gearbeströl.
-
Djuree
félisten
na berendeltem egy ilyet:
wltoys A979 A
olcsóbb volt mint a sima 979, de ahogy nézem nincs különösebb különbség, a sebessége kisebb, de ez nem baj.
12k volt, egyenlőre elkezdeni jó lesz ez, később majd lesz nagyobb ha lesz kertes ház.
kellett nekem benézni ide, jól megfertőződtem (megint). -
motoflug
őstag
Szerintetek ilyen anyagot hol lehet venni?
Elég drága ez a fajta vízálló védelem, de tetszik, hogy szellőzik, és így egyszerűen vízhatlanná lehetne tenni a belsőt.
Gondolkoztam ilyen nylon tornazsákon, de félek az nem lélegzik és felmelegedne az esc meg a motor.
-
ADAM1337
nagyúr
Megjött a cs mod a TT01-hez: [link]
Elég minőséginek tűnik.Még a gyári fogaskerekekkel hajtom a vasat, de próbáltam egy 25/58 pinionosat abban is BL-es szett volt és hát ég és föld volt, nekem talán a gyári 19/61 van benne.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Azon filozok hulye fejjel, hogy lehet a szabalyzot kellene megprobalni. Elore nem megy az auto, de hatra igen. ( kis egesnyom van rajta elol ) A kocsi fordul jobbra-balra. Tolatasnal manualisan gazt is tudok adni neki. Mire figyeljek oda? RC 370-es motor. Koszi a valaszt
-
tvamos
nagyúr
válasz
Enigma1945 #3560 üzenetére
En nem lattam meg ilyen MT-201RE-t sehol.
Csak, hogy jol ertsem. Vettel a mal.hu-tol egy autot, amit mas mar visszakuldott, mert rossz, te meg a sajat penzedbol javitgatod. Szerintem kuld vissza!
-
Enigma1945
őstag
en keszitettem a videot remelem tudtok segiteni
Halas koszonet
-
tvamos
nagyúr
válasz
Enigma1945 #3558 üzenetére
Kep alapjan a Code : HTX-243RES alkatresz illik bele. De en kidobnam belole ezt az egybe vackot. Csak akkor meg kel ESC, Servo, meg persze valami rendes tav, meg vevol... De ez egy halom penz.
De te ezt valami boltban vetted, nem? Hivd fel oket, hogy ilyen. Mondjanak valamit!
-
twine
veterán
válasz
Enigma1945 #3556 üzenetére
-
tvamos
nagyúr
válasz
Enigma1945 #3552 üzenetére
Ez ilyen minden egybe elektronika, hogy meg a szervo is egybe van epitve a vevovel, meg az esc-rel?
-
Djuree
félisten
Ez milyen lehet?
Kinézetre tetszik és nem is drága. videót is néztem róla.
wltoys 12402 -
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Valaki arulja mar el nekem olyan van, hogy a kepen lathato kis kutyu (nem tudom a nevet ) annyira felmelegszik, hogy a kocsi leall?
Toltam mar vele parszor, sokszor teljes gazzal mentem, megsem volt ilyen.
Ma tolni akartam 5 percet, es a kocsi leallt..Se viz semmi sem volt, nedves beton, de pocsolyanak sem mondanam.
Miutan levettem a tetejet sehol sem lattam vizcseppet sem, csak azt vettem eszre hogy annyira forro, hogy rajta sem birom az ujjam tartani. Lehules utan semmi gond. -
Enigma1945
őstag
Szerintem fizukor meg is rendelem.
-
SoulReaver
veterán
Még egy ócó játékszer...
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Venni szeretnek a kocsimba egy masik akkumlatort hogy ha az egyik lemerul, akkor tudjak meg egy kicsit autokazni.
Kerdesem. ez jo lenne e egy HIMOTO MASHADON 1/18 RC Autohoz
Vagy nem? -
Necronom
senior tag
válasz
motoflug #3542 üzenetére
Ha igazan jo meccseket es versenyt szeretnel nezni, akkor ajanlom a 2018-02-17-en a KCSD-t
Szár, Forrás u. 469. - Sportcsarnok
Megkozleties: https://goo.gl/maps/DBGQUv4dfByEgyebkent minden programunk kint van a weboldalukon
Erdemes regelni is, van Nezelodo"kategoria" - ez azert is jo, mert jatszhatsz a verseny szuneteiben, ebedidoben stb stb, nem utolso sorban a jelentkezesi feluleten ebedet is tudsz kerni, igy ha megehezel nem kell menni sehova
Termeszetesen igy a belepes ingyenes!
-
Enigma1945
őstag
-
Saccco
nagyúr
válasz
motoflug #3542 üzenetére
Biztos hallottál róla vagy láttad a termékeiket, csak nem rémlik.
Pl.:
WLtoys 12428 1/12 2.4G 4WD RC Monster Crawler
WLtoys 10428 1/10 2.4G 4WD RC Monster Crawler -
Djuree
félisten
hali.
segítséget kérnék.
terep elektromos autót szeretnék, inkább nagy kerekűt. monster szerűt.
milyet és honnan érdemes?
csak új érdekel, külföld is jöhet.
megbízható kellene, meg amire nem kell utána költeni. vagy legalábbis nem sokat.
olyan 30k a keret. -
Saccco
nagyúr
Úgyis a driftet emlegetitek:
Blaze DFR 1/10 Scale Drift Chassis with Unpainted Body shell (Red) EU-ból free shipping.$99 ~ 24.700Ft
----------------------------
A túraautó is ennyi.
Blaze R2 1/10 Scale Touring Car with Unpainted Body shell (Silver) -
Necronom
senior tag
válasz
Enigma1945 #3533 üzenetére
akkor hajra!
Jut eszmbe van valakinek kedve holnap szonyeges autozasra?
Csak EDZES lesz, szoval tukepp jatszunk jokat!
Vertesszolos, Jozsef A. u. 41. Sportcsarnok....lehet jonni batran reggel 7-tol -
Enigma1945
őstag
válasz
Necronom #3532 üzenetére
Sziasztok. Megigazitottam a kocsi antennajat, vagyis atmozditottam, aztan raktam ra a tetejet. KOPP KOPP EDDIG minden OK!
Egy kis elmenybeszamolo az elso RC auto elmenyemrol:
Iszonyatosan elvezem minden percet. Ujra gyereknek erzem magam. Imadom ahogy kapargat, a viz szetfroccseneset, a sebesseget tenyleg mindent. Eddig 1x tudtam vele elvezetesen menni, de az nagy loket volt. Venni szeretnek egy masik akksit hozza. Kb 12 percet huzok ki vele. Eddig nagyon megerte. Tudom 1:18 aranyu, tudom van ennel szebb, jobb, de nekem tokeletes. Holnap toltok fel nektek videot rola.
-
Necronom
senior tag
válasz
Enigma1945 #3528 üzenetére
Pedig szerintem akksi bibinek tunik, vagy szabi
Mi van benne pontosan? Szabi, motor, akksi - ezek nelkul nehez barmit mondani -
tvamos
nagyúr
válasz
Enigma1945 #3530 üzenetére
Kontakt Hibás
Igen... Nem kaptál kis szívószálat is hozzá? -
tvamos
nagyúr
válasz
Enigma1945 #3528 üzenetére
Nem lehet KH-s valamelyik csatlakozod? Kicsit rangasd meg oket!
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy a kocsi jatek kozben leall..nem reagal semmire. Azt hittem motor melegszik. Azt hittem az akksi merult..Nem az a baj.. mikor bevittem, es teljes gazon nyomtam neki sokaig a kocsi nem allt meg.. Mikor kint alig nyomtam ra akkor meg megallt.. mitol lehet ez? A kocsiz ma hoztak zsir uj. HIMOTO MASHADON
-
tvamos
nagyúr
válasz
Enigma1945 #3523 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Enigma1945 #3525 üzenetére
Azzal tudod invertálni az irányát a kormányzásnak.
Conradba kapsz hozzá ragasztót, ami hővezető.
Vagy modellboltba, ne hőpasztázd, az kiszárad hamar.Valami thermo gap a neve, angolul.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Enigma1945 #3523 üzenetére
Az első tekerő gondolom a kormány szög maximálása, a másodikra tippelnék, de lehet csak a gáz lesz.
Elég bugyuta távja van. -
ADAM1337
nagyúr
Megjött a GoolRc 4300kv motor + 60a szabályzó meg program kártya.
Teszteltem de lakásban, elég durva ereje lett.
A kínaiak színvakok, ez már biztos, 3 kábelből sikerült felcserélni 2-t. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
motoflug #3519 üzenetére
Nekem egy tt01-em van, most ehhez jött meg ma a bl motor szett, este bepakolom.
Meg cs mod-ot is rendeltem, kevesebb fogazású zárt difi hátulra, aztán kap egy cvd kihajtást előre biztosan, mert már csak az fogja meg a kormány szöget, aztán meglátom, mennyire lett jó.
De ha vennék awd szíjast vennék ezután. -
motoflug
őstag
Pusztàn kìvàncsisàgbòl: egy RWD-s Gyro-s driftautót nehezebb irànyítani, mint egy szíjas AWD-t?
-
üszök
őstag
válasz
Enigma1945 #3515 üzenetére
Hiba volt. De legalább alkatrész lesz hozzá 9116 néven kell keresni. Nekem volt 9116 irányíthatatlan vacak,csak aszfalton lehet normálisan menni vele,máshol kezelhetetlen. Én használtam 3 cellával is párszor,azzal elég gyors volt,de melegedett rendesen.
Ezért a pénzért majdnem neked adtam volna ezt az autót,igaz használt,de hibátlan állapotú,és fényévekkel jobb mint amit rendeltél. Ez a sokak által lenézett Maverick,HSP,Himoto, trió klónja,éppen Amax Booster néven. Van minden hozzá itthon fillérekért,és ebbe érdemes bl szettet tenni meg normális szervót a WL Toys 12428-al ellentétben.
-
Enigma1945
őstag
Na végül csak rendeltem egyet..Remélem nem bánom meg. Sokáig nézelődtem, csak vártam, és vártam. Sokat agyaltam milyet rendeljek, de nem jutottam semmire. Rendeltem egy ilyet, holnapra itt lesz
Egyedül az akksi fáj, de azt lehet cserélni. Ha van rá igény csinálok videót is. -
tvamos
nagyúr
válasz
Enigma1945 #3511 üzenetére
Ha egy kicsit hozzá teszel, akkor lehet, hogy találsz valamit a Hobbiking EU-s áruházában is, ott azért szoktak tartani pótalkatrészt.
(#3502) twine válasza tvamos (#3501) üzenetére
Talán érted mit akarok ebből kihozni...
Persze, értem. -
szacsee
nagyúr
válasz
-
SoulReaver
veterán
válasz
Szerintem vegyél egy ilyen markolót...
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! most már nagyon kéne kocsit venni, nem akarom halasztani.
elég sok kocsi van, ami kinéztem, azt szeretném kérdezni tőletek, erről mi a véleményetek?
bőség zavara van, mióta a gearbest oldalát meglestem.
tippeket szívesen várnék, a legjobbat akarom kihozni, ha már nálam lesz, akkor azt tudjam mondani, hogy megérte várnom! -
szacsee
nagyúr
Sikerült életre keltenem egy crawlert. Kérdésem az lenne, hogy kb. 1/8-as méretnél milyen lengéscsillapító olajjal érdemes operálni? Itthon van 600, 800-as és 200-as. Utóbbi logikusnak tűnhet számomra, ezért kérdezném a nálam rutinosabb kollégákat, hogy mit javasolnak?
HSP 94880-ról lenne szó, gyári lengéscsillapítóval.
Ezeknél a vasaknál tényleg ilyen hitvány 20-25°-os a kerékelfordulási szög a kormányzott kerekeknél?
Nem drift verdát akarok csinálni, 50-60°-al kiegyeznék. -
Necronom
senior tag
Igy igaz, kis utanaerdeklodessel mindig meg lehet talalni az igenyeknek megfelelo holmit
En pl igy vagyok a quadrocopterrel, tetszik meg minden, mert jopofa jateknak tartom, de itt is ki is merult bennem a kivanalom
Vasaroltam egy Syma X5C full kezdo gepet - kb 2. felszallas utan kivittem kamerazni es elveztem is a vele a jatekot
Nagyon jol tudom, hogy ez messze nem erre valo, de szorakozni es mosolyt csalni az arcokra nagyon jo
Ha egy jobb gepet szeretnek, amivel mar rendesen lehetne kamerazni, az messze tul van 200-on, de rajottem, hogy ennyit nekem nagyon nem er meg -
twine
veterán
válasz
Necronom #3506 üzenetére
"Szerintem ezek keveredese nem tul szerencses, de vegul is ertheto"
Abszolut egyetértek....
És meg is értem azokat akik "lesz@rozzák" az általam favorizált gépet...
Épp az ilyen "súrlódások miatt" hajolgatok annyit a smiley-kalés próbálom kiemelni mindig, hogy milyen kategóriáról beszélek...
Vannak, és voltak az én életemben is hobbyk, így tudom milyen az amikor az "amatőr" jónak lát valamit, és a profiknak el akarja adni, hogy az "márpedig jó...."
Nem akarok ebbe a hibába esni....de látom, hogy valóban van az a réteg, akit ki lehet szopás nélkül is szolgálni anélkül, hogy profi cuccot raknánk alá egy ingatlan áráért....
-
szacsee
nagyúr
válasz
Enigma1945 #3505 üzenetére
Az ár relatív.
Van aki 100K-s rollert 40 körül elhozza...
50-60 körüli vrx-et bl motorral 35-45k közt is látni. Az ugye 2,4Ghz-es távval jön gyárilag.
Sok mindentől függ, de mindenesetre jobban jársz ezzel mint egy wltoys-al.Amúgy maverick strada xlNecronom: Hopp tényleg, csak a bódét néztem.
-
Necronom
senior tag
válasz
SoulReaver #3504 üzenetére
Inkabb itt annyi a kicsi bibi, hogy sokfele igeny talalkozik
Van akinek csak azert kell, hogy legyen mivel szorakozni, lesz ami lesz, meg tart ameddig tart
Vannak akiket mar erdekel a tema es van konkret elkepzelese
Van akit meg komolyan erdekel es tervei vannak az autoval...Szerintem ezek keveredese nem tul szerencses, de vegul is ertheto
(#3505) Enigma1945
Nos pont errol beszelekJomagam ezert a holmiert egy forintot sem adnek
Egyertelmu, hogy vannak akik igen,mert kulonben az osszes magyar modellbolt is becsodolne
Ez nagy valoszinuseggel messze nem egy Maverick XT mert az 1/10-es auto, ez meg 1/16-os picike
Van akinek ez is nagy, nekem kb zsebcirkalo meretu
A masik meg az, hogy megannyi belepo szintu auto megfordult mar nalam, hogy az csak na..raktam is ossze ugy nem tudom hany darabot, de ez a tipus (Maverick, Himoto, Amax mind egykutya) annyira rossz, hogy ez mar a legalja amit itthon lehet kapni ...a VRX - ami ehhte eredeti kinai koppintmany, messze felulmulja ezeket
Ha ma vasarolni kell, akkor ennyi penzeket nagyon, de nagyon max egy VRX autoert adnek ki
Azert ehhez is elmondanam, hogy a VRX a Kyosho autoit lopja-masolja, de annyira szerencsetlenek, hogy meg a kereket sem tudtak ellopni rendesen - gondolom hoztak egy darabot belole, azt csinaltak belole negyet
Ez csak azert gaz, mert mintas a kerek es piszkosul nem mindegy, hogy milyen menetiranyra teszed fel...
Ennyit a kinai "legjobb" loporol -
Enigma1945
őstag
sziasztok kaptam egy ajánlatot.
szerintetek mennyit érhet, ill milyen típusú?
kocsi -
SoulReaver
veterán
Nyilván akinek komoly rc verdája van, azoknak ezek az egyszerű dömperek "szarok"......
Sajna minden topikban ami műszaki vagy hobby dolgokkal foglakozik, meg vannak a rétegek... ugyan úgy, mint az életben..
Van aki megveszi a jobbat, mert komolyan foglalkozik a dologgal, van aki megveszi az egyszerűbbet, mert csak a fun... előveszi 1 héten 1x, vagy ilyesmi és kész... nem ez az élet célja..
-
twine
veterán
"Boldogok a tudatlanok...."
(én nem értek hozzá)
Nem kétlem, hogy így van ahogy mondod...De a "tré gátlókkal" is piszkosul lehet csapatni, hóban, sárban, tócsában....
Nem dobálja magát, irányítható marad az autó....éééééés
15.000.-HuFNem mondom, hogy vegyünk bele másik gátlót, mert jön valaki és azt mondja, szar a futómű........
Talán érted mit akarok ebből kihozni...
A fiamnak tökéletes,,,de nemcsak a fiamnak,,,,nekem is mosolyt csal az arcomra, ha "kölcsön kérem" egy-egy percre....
Lassan 2hónapja húzza mosolyra a száját a családnak....és még nem ment tönkre a szar gátló sem..., és még mindig irányítható...úgy hogy egy csavart nem tekertem ki belőle....nem zsíroztam be a difit,,,,le sem szartam csak használta a fiam,,,,meg én néha...Általában szeretem a minőségi cuccokat, és nem kardoskodok a "kínai" mellet....sőt.....
Én ebbe az RC autós projektbe nem akartam nagyobb energiákat ölni....
Úgy voltam vele, bírja amíg bírja,,,,aztán rendelek bele "eze'öccázé" még egy szett bármit....
De nem kellet eddig....
Ez sem lesz örök életű,,,,annyira nem jó,,,,de ha egy 4,5 éves ördög mellet "csumagázon", a motort erőltetve a falnak nekicsapva, a hóban szétzingelve, az összes tócsát megtalálva, majd ezek után szinte minden nap lezuhanyozva nem ment tönkre,,,
az tőlem elismerést kapMég ha tré is a gátlója
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest