Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
h_benjamin #2898 üzenetére
Utcai nem, mert az 1:10-es truggy / monster / sct már kb 1/8-as buggy méret kb.
Saccra a monster, sct, truggy kasztnik egy méretűek. Manualban meglesed arra az alvázra melyik kasztni jó... -
Peaceliker
addikt
válasz
h_benjamin #2898 üzenetére
Van eleve sct kasznis, az kell neked. De előző sct juk is standard méret volt sztem ez is az lesz.
-
Peaceliker
addikt
válasz
h_benjamin #2894 üzenetére
http://www.sgmodell.hu/elektromos-autok/3671-wltoys-across-sct-112-rtr-4wd-elektromos-short-cruise-truck.html
Na ez az az 1/12 es. Hogy mennyien jó, nemtom, utána kell olvasni, leginkább kinti forumokon sztem.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem nagy nehezen a Tamiya TT01E-t kuponnal jóárasítva, köszönöm a segítséget.
Mivel Countach jelmezben van, én meg driftelni szeretnék így aliról rendelek hozzá hozzá új kasznit, meg kerekeket. A kerekekkel kapcsolatban lenne kérdésem. Mit jelentenek az offset adatok? Elől és hátul eltérőek az értékek. Ha találok kerékszettet Alin, akkor csak egyszerűen lecserélem vagy kell majd valamit állítani? -
szacsee
nagyúr
válasz
h_benjamin #2894 üzenetére
Hát még ez lenne a legjobb, de nem tudom van-e Jakóéknál.
Octane futómű SCT kasztni.WL-ről nyilatkoznék:
Alapból játék, de arra meg ott 6-10 ezerért a tesco-ban a cucc, annyi előnye ahhoz képest, hogy van hozzá alkatrész. Enyém nem magyarítva lett áfával, így már ~20 ezer ft volt, annyit meg abszolút nem ér meg.
Vékony műanyag alkatrészek, órás örülne annyi ismerős csavart látna benne.
2-3x meghúzol valamit óvatosan, akkor is a műanyagházban örök menet lesz. Utána lehet pillanat ragasztóval kenegetni és trükközgetni. Alapból spur-pinion fémre lett cserélve és a difi közti tengely is, ezzel csak azt érted el, hogy lehet használni . Gyári telók nem sokat érnek, tuning telók is eresztenek... kb fél éve lett beállítva, de már olyan, mintha nem lenne benne olaj.
Unokaöcsém kocsija lesz ha megnő, egyelőre sógorral öröm autózgatunk vele és vagy kergetjük a lurkót, vagy Ő kergeti az autót... persze gyök kettővel nehogy baja essen, így még nem tört rajta semmi és el lehet vele bohóckodni. Abba már bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha pl kint nyélgázon eltalálnék vele egy kiálló fatuskót. -
h_benjamin
aktív tag
válasz
Peaceliker #2893 üzenetére
Köszi szerintem az lesz. Köszi a szítséget!
-
Peaceliker
addikt
válasz
h_benjamin #2892 üzenetére
Úgy "éri meg" ha nem akar rá költeni az ember. Ha elkezd költeni rá akkor drágább lesz mint egy jobb gép, csak még mindig szarabb.
Én a vrx et venném. -
h_benjamin
aktív tag
válasz
Peaceliker #2891 üzenetére
Wltoys cuccokat meg éri meg venni? Mármint gondolom rájuk kel költeni de úgy meg éri őket vagy inkább a vrx arra gondolom nem nagyon kell költeni.. esetleg össze rakni egyet darabokból.
-
Peaceliker
addikt
válasz
h_benjamin #2890 üzenetére
Sztem nincs. És az is nagy szám hogy lett, úgy gondolom
Hátsó merev tengellyel eddig csak vaterra twinhummers volt aztán axial, ami előbb vt lineken, azok 120 körül vannak. Ez a vrx az első gép ami ilyen "olcsó". Tudtommal.Hacsak nem van vmi wltoys meg minden néven futó 1/12 vmi de az ketreces bodes.
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Peaceliker #2887 üzenetére
Ennyiért csak ez van? Más fajta nincs? Egyébként tetszik ez is köszi.
-
twine
veterán
Játék az "mind" nem!?
Én is "besértődök" néha mikor a Phantomot le"játékozzák", pedig aztán abszolut "játék" az is, attól mert pénzt keres nekem!
Attól függ kinek milyen vastag a pénztárcája, és ki mit engedhet meg a szabadideje elütéséhez...Ehhez képest egy fél milliós RC verda, nagyon játéknak tűnik
De nehogy vérre menő vitát kezdjünk erről, csak "viccnek" dobtam be, mert épp most találtam ezt a videót, és valahogy fel akartam vezetni...
Peace -
tvamos
nagyúr
válasz
h_benjamin #2886 üzenetére
Szerintem 30-50-ből hi játék jön ki. Ami nem játék szint, az max. guruló alváz.
-
Peaceliker
addikt
válasz
h_benjamin #2886 üzenetére
Vrx octane xl. Az jako ban talán kapható roller formában 50 alatt, artr 60 körül van úgy rémlik.
-
h_benjamin
aktív tag
Nem játékot szeretnék. Tudtok valami hasonló felépítéssel rendelkező autót? 30-50 ezerig bármit írhattok.
-
Saccco
nagyúr
-
Peaceliker
addikt
válasz
h_benjamin #2882 üzenetére
Ez a vrx gépe? Jah az 1/10..
-
h_benjamin
aktív tag
-
szacsee
nagyúr
válasz
h_benjamin #2880 üzenetére
SCT-t keresel gondolom.
Van a játék kategória olcsó pót alkatrészekkel, amikre szükség is van közben pl WLtoys A 969 1:18-as méretaránnyal. (kintre kicsi)
Aztán van a már hobby kategóriába is beillő 1:10-es méretarányú VRX, Himoto, Maverick árkategória 40-50 ezer ft körül.
Majd következik a "jó" féle gépek... Traxxas, Losi, Mugen stb kategória, ami már 100 ezer ft felett van.Ha 25 ezer ft-ért kell, akkor WLtoys játék kategória (szobába való méret) és játéknak megfelelő minőség.
Írd le mit szeretnél csinálni vele (kint vagy bent) csapatni, körözgetni, versenyezni?
Ha tudunk segítünk, de azt tudnod kell, hogy az egyik legdrágább hobbi az rc modellezés, így egy kezdő-haladó távirányító árát beírva egy komplett autót kérni kicsit extrém elvárás. (legalábbis én így látom) -
h_benjamin
aktív tag
Üdv trophy truck-ot szeretnék venni mit lehetne venni ami már azért jó de nem horror az ára? 25 ezer forint körül?
-
üszök
őstag
Én egy motort rendelnék tarcsiba,meg pár futómű alkatrészt. Lengőkarokat,teleszkópot,mert ha neki mész valaminek és kicsit törik,legyen miből újra építeni. Volt hasonló autóm télen,neki mentem a rendes autóm kerekének elég jó tempóval,és tört a lengőkar,teleszkóp. Más kérdés,hogy egy rendes modell valszeg lepattant volna és ment volna tovább. Utána leégettem a motort a nagy fűben,másnap mikor össze raktam.
-
üszök
őstag
válasz
motoflug #2862 üzenetére
Beírod bármelyik Kínai oldalon,hogy imax b6,vagy b6 mini, lesz bőven választék. Tomtop tegnap még akciósan nyomott két félét,de mára már nem látom.
Azt tudod ugye,hogy Hobbyking EU raktár 12$ a posta UK meg 20. Ott is találsz szerintem olyan töltőt amit linkeltél,mer fake imaxokat is árultak egy időben.
Amúgy van egy fake imax b6 itthon amit nem használok 8k ért a tiéd lehet mindenestől,ha megmondod milyen csati lesz az aksin azt is adok hozzá csak rá kell forrasztani. Egyetlen hibája,hogy 4S-t csak 3A bír tölteni kisebb cella számoknál mennek a max 5 Amperek. Ennyit bír a gyári hozzá való táp.
-
twine
veterán
Keresem-keresem...
csak az a bajom, hogy ebben a tesztben azt írják:
"No doube a real LiPo can be installed if you want an extra little boost in speed. 3S battery won’t be supported"
Tehát 3S kilőve...
2S T-Plug-ból meg egyetlen típust találtam banggood-on, lófütty "25C" értékkel! Ez azért nem túl acélos érték!
Az gondolom "mindegy"a vezérlőnek Li-ion, vagy Li-Polymer...(jól gondolom)
Reméltem van ebből kicsit nagyobb "C" értékű is, hátha jobban "ugrana" a paripa
Vagy semmi értelme, mert annyira vacak maga az autó, hogy úgysem lenne értelme magasabb "C" értéket keresnem?Szerk:
Ráadásul most olvasom a drónos topicban , hogy egy raklap sz@r a ZOP -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #2870 üzenetére
OK, értem, és köszönömPersze, kérdezősködés helyett használnám a lehetőségeimet, kiderülne a válasz a kérdéseimre! tehát kezeli a 3 vezetékes szervókat is a gép!
Elnézést a tudatlanságom miatti szemetelésért....
Mentségemre szóljon, a számomra új dolgokról szeretek beszélgetni is, nem csak keresgetni...
Így több olyan hasznos infóhoz jutok, amire egyébként eszembe nem jutna rákérdeznem! -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #2867 üzenetére
De egyébként itt a képen látok 3 tüskét is a vezérlőn szabadon...akkor nem lehet ráakasztani másmilyen szervót?
vagy azok a tüskék más célt szolgálnak?
ÉS tényleg elnézést, ha "hajtépő" debilségeket kérdezek -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #2867 üzenetére
+(#2866) Saccco
Nem drága,,,dehogy....:
Servo 1370.-HuF
Motor 1900.-HuF
Difi 1230.-HuF
Fém fogaskerekek,kutyacsontok,műanyag "kereszttartók" meg "tudomisén" milyen néven futó alkatrészek
400-700.-HuF között
Tehát mondhatni filléres tételek!Ezért is kérdeztem miket vegyek,,de azt hiszem akkor rendelek egy "twine selected full repair pack"-et
a gyári cumókból
'oszt jóidő! -
Peaceliker
addikt
-
twine
veterán
válasz
Peaceliker #2864 üzenetére
Óóóóókééééé,,,,
és akkor most jöjjenek a debil kérdések
Én felcsaptam a banggood-ot "rc car servo" kereső szavakkal, ahol aztán találtam "3 vezetékest", "5 vezetékest" (a REMO1631-ben gyárilag 5-ös van)
És hát a méretek sem teljesen tiszták....a gyári servo fotói között van ugyan egy "centis" kép,,,de ez nem minden servo fotójánál van meg! Vannak ezekben szabvány méretek vagy ilyesmi,,,vagy teljesen gyártó függő....?Esetleg egy, az autó értékéhez/"tudásához" mérten "ajánlott servo" linket, ha kérhetek?
De nem a lustaság miatt,,,ha némi tudásmorzsát csepegtettek a fejembe, kikeresem magamnak eskü
CSak egyelőre teljes a tudatlanság a filkómban -
twine
veterán
válasz
Peaceliker #2792 üzenetére
Sziasztok!
Végül megrendeltem, és meg is érkezett tegnap, időben (+717 Huf 5-8 business days ) tréfa nélkül DHL-el a gyereknek "jézuskára" a REMO 1631-es "Monster Truck" !
Töltöm a 2450mAh NIMH aksijaimat, és teszt az első alkalommal, amikor a gyerek nem látja, hogy karácsonykor pöcc-röff legyen a gép, ne legyenek meglepetések az örömködés közben!Itt található az autóról több fotó is, ahol látszik, hol-milyen alkatrészekből áll össze!
AZt szeretném kérni, és kérdezni a gyakorlott autósoktól, hogy ha ránéznétek a fent megjelölt cikk fotóira, az alapján meg tudnátok e mondani, első körben mit is rendeljek a géphez, a gyakorlat alapján mik szoktak törni, vagy töknkre menni ezekben a gépekben...
Mert mivel ezek már pár száz, max, 1-2ezres tételek, rendelnék is hozzá azonnal, hogy ne akkor kelljen heteket malmozni, amikor már megtörtént a baj...
Szóval mik szoktak álltalában törni, és tönkre menni, amit innen tudnék is hozzá rendelni? Úgy látom, van alkatrész hozzá, műanyag és fém is, bőven...Köszönettel a segítségért
ÜdvPs:
Illetve bármilyen segítő szándékú infót örömmel veszek-vennék, ami esetleg nektek evidens, de egy "tudatlan 0km-es" embernek nem, egy ilyen verda beüzemelésénél!
Köszönettel -
motoflug
őstag
-
üszök
őstag
válasz
motoflug #2859 üzenetére
15-18 $ körül vannak hamis IMAX b6 töltők,csak táp kell neki. Az tölt NIMH-t és ha lipo-ra akarsz váltani az sem gond mert azt is tudja. Vagy van hamis IMAX b6AC beépített táppal 30$ körül,azt csak be kell dugni és tölt. Én legalább ilyeneket vennék a helyedben,később még jól jöhet.Vagy eredetit,de az 30$ körül van a b6,vagy b6 mini, a b6ac meg vagy 45.
-
-
motoflug
őstag
válasz
szacsee #2858 üzenetére
Ezek a Tamiya TT01E Lamborghini Countach-ok több helyen mennek 99EUR-ért távval RTR-ben. Egy akksi + plusz töltő + később kaszni/drift kerekekkel ezt elég olcsón ki lehet hozni. Ha jól látom most ez a legjobb vétel magasan, ugye?
Kicsit beleolvasva elvileg nem mindegy milyen töltőt használok, az alap 5 EUR modellekkel iszonyat lassan töltené fel.
Ez a töltő jó lenne a NIMH akksihoz? [link]
-
szacsee
nagyúr
válasz
motoflug #2857 üzenetére
Ha nincs hova menned (pálya), akkor még megfontolandó opció a Hobbykingnél az 1:16-os Extreme Rally UK raktárból.
Kell még egy akksi is hozzá, de azt ajánlják is és mehet a móka. Gyakorlatilag ~35-ből megúszod és szobában is használható a méret, ha van helyed.
Télen amúgy sem ildomos kimenni, mert a hidegben minden törik, ha odacsapod valahova.
Ez csak egy kósza ötlet, mert 113 ejro + akksi az ára szállítással, de gondoltam bedobom.
Tavasszal meg el tudod adni, ha nem tetszik, vagy nem jött be.
Töltő nem tudom van-e a csomagban.Black fridayt érdemes még lehet megvárni, hátha lesz valahol akció.
HK-n pl 2 hónapja volt tán tamiya akció.Most is vannak rollerek 100 eurótól felfele, amihez kell még esc, adó és vevő, akksi és töltő. szóval így is 50 körül áll meg a vége újan, csak nincs lefestve a kasztni és neked kell összerakni.
-
motoflug
őstag
Ha a használt piacot, és a külföldi rendelést is bevesszük, akkor van jobb vétel 50-ért egy TT01D-E-nél? Kezdő RC-sként nehéz volt meghatározni, hogy pontosan mire használnám, de azt vettem észre, hogy a drift az, ami a leginkább tetszik.
Amiket néztem:
- TT01D E: ez adja magát, erősebb motorral, driftre szabott futóművel. Dobozból kivéve tudja, ami kell.
- TT01E: azért van versenyben, mert ezzel a rallyt is kipróbàlhatom, plusz kis mókolás kell, hogy drifteljen, ami vonz kicsit. Ebből nagyobb a választék is.
- HPI Sprint 2 Drift: hébe-hóba felkerül 40-50 között használtan, nem tudom ez jobb vétel-e, mint a TT01 típusok.
- Hobbyking Mission-D: out of stock, de ebben az ában mozog szintén.
- LRP Maverick Strada DC: 45 RTR-ben, nem ismerem ezt a típust és márkàt, de minőséginek tűnik.Lowcost kategória, nyílván ez jobb lenne a pénztárcámnak, de ha annyival kevesebbet ad, akkor hagyom:
-HPI micro RS4 hasznàltan: még a TT-hez kèpest is egy kicsit, de dràgàbb alkatrészek, kint talán nem lenne akkora fun a mérete miatt. 25 körül használtan.
- wltoys a949: olcsó alkatrészek, alacsony àr, ezt nem tudom àt lehetne-e alakítani driftre, félek nem. 23 e Ft RTR.szacsee fórumtárs jó érvekkel a TT01E-t ajánlotta, azért dobom be ide is, hátha valakinek van még tapasztalata a fent említett gépekkel.
-
-
tvamos
nagyúr
Nekem is van egy TT01, de ahogy en latom, ritka egy fos sajnos, az arahoz kepest. Nekem tetszenek a body-k...
-
szacsee
nagyúr
válasz
motoflug #2849 üzenetére
Itt is van egy TT-01 E akkuval töltővel 51-ért.
01D-nél a hátsó difin mókolni kell, hogy túraautóként használd. -
motoflug
őstag
Találtam egy jó TT01E-t újan, kb 45-re jött volna ki akksival, mindennel, sajna elfogyott. Most egy TT01D maradt az ugyanezzel a setuppal 52 2 akksival RTR-ben töltővel. Ennél sztem nincs jobb vétel jelenleg, de javítsatok ki, ha tévedek.
-
Peaceliker
addikt
válasz
szombatitomi #2847 üzenetére
Mondjuk sprint pont egy olyan autó ami gyári összekötőkkel hamar elkezd lógni, pont mint tamiya, csak mondjuk kevésbé törik. Ami fontos kérdés, hogy alap gépet próbáltál vagy már bele borították az a 15-20 ezret a tamiya ba ami ahhoz kell hogy legalább alap autó legyen?
bár tt02 nemtom miben ügyesebb mint tt01, lehet már van benne csapágy, vagy nem el olvadó motor tartó esetleg nem műanyag kardán
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ennél van jobb vétel ennyiért? [link]
Ahogy fentebb írta kolléga Tamiya TT01-02-t is nézünk, ez jobb annál? Mi a baj a Tamiyákkal?
Honnan érdemes újat venni? Rallyautó kellene nagyobb alkatrészellátással.
Mavervick még esetleg?
Max keret 40-50e Ft.
-
Saccco
nagyúr
IRL Rock Crawler
-
raczkari
újonc
Sziasztok!
Vettem egy ilyen rc autót, távirányító nélkül.
http://xciterc.com/en/buggy-one12-4wd-rtr-modellauto-schwarze-karosserie.htmlA gyári honlap ezt a távirányítót dobja fel hozzá:
http://xciterc.com/en/transmitter-xrc2i-2-4-ghz-2-channel.htmlKét kérdésem lenne ezzel kapcsolatosan:
1. Hogyan lehetne meggyőződni az autó működő képességéről mielőtt megrendelem a távirányítót (ha rossz az autó nem venném meg a távirányítót feleslegesen);
2. Esetlegesen valamilyen más távirányító szóba jöhet-e? (olcsóbb, jobb).Segítségeteket előre is köszönöm!
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
szombatitomi #2841 üzenetére
Sziasztok RC tankot milyet ajánlanátok? Tiger I vagy Tiger II esetleg Jagdtiger. 1/16 méretmen.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Peaceliker #2840 üzenetére
Köszi szépen, inkább HPI lesz akkor.
-
Peaceliker
addikt
válasz
szombatitomi #2839 üzenetére
Tt01 nagyon gyenge (meg az összes alja tamiya rokona). Sakura xi ami megveheto árú itthon. Vagy hobbyking en nézz körbe. Amúgy inkább néznék használtat. FB n van pár adok veszek csoport, ha épp nem is hirdetnek, kiírod hogy keresel este lesz olcsón. Hpi sprint és sakura alá nem adnám. Egy tt01 nem annyival olcsóbb mint amennyivel vacakabb.
-
szombatitomi
senior tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, illetve a véleményetekre lennék kíváncsi.
Szükségem lenne egy 1/10-es elektromos autóra. A legfontosabb, hogy bl motoros (akár utólag beépítve), és proporcionális szervós legyen. Nem versenyzésre kellene, hanem önvezető autó lenne belőle, csak a jelenlegi nikko 1/10-esem már nem bírja el a sok plusz súlyt, és a motor is csak szenved. On-road érdekelne elsősorban, ami elbír kb. 1 kg plusz súlyt. Tudnátok valamilyen típust ajánlani, valamint boltot, ahonnan érdemes vásárolni? Tamiya TT01 és 02-ket nézegettem eddig, amik tetszenek, de nagyon nem vagyok képben modell témában. Akár használt is lehet, olyan 40 max. 50 ezer körüli értékben.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek 3mm -es bullett csatija? Megnezne nekem, hogy bele lehet-e dugni egy m3-as csavart, illetve mekkora a kulso atmeroje? Koszi!
-
adolfka00
tag
Sziasztok ! Az lenne a problémám,hogy adott egy Castle Monster Mamba szabályzó amin bekapcsolás után villog a zöld,narancssárga és a piros led és folyamatosan csipog illetve pörög a ventillátor. A hozzáértőbb kollégák a vevőre gyanakszanak. Akksi teljesen feltöltve, Táv-Vevő párosítva a HPI oldala alapján. Válaszotokat előre is köszönöm. Táv:HPI TF-40
-
Saccco
nagyúr
Összeállt az Ursa bear, tényleg eltört benne valami, de nem műanyag alkatrész...
Széttépte a csapágyat...
-
Ami511
csendes tag
Sziasztok!
Open kategória neked lett kitalálva!
Régen versenyeztél és hiányzik az izgalom? A parkolóban autózásban te vagy a legjobb?
Vagy egyszerűen szeretnéd átélni, hogy milyen egy RC autó verseny? Milyen technika használható? Bármilyen elektromos 1:10 méret arányú on-road autó. Nincs kötött technika és gumi! Ami fontos, hogy legyen tiszta az autó.
Itt megnézheted, hogy kell egy versenyre felkészülni.
https://www.youtube.com/watch?v=p_NmGwv1pk8Mikor és hol lesz a verseny?
Kartal Sport csarnok 2017.10.07Jelentkezz most!
https://rchub.hu/hu-HU/component/jevents/icalrepeat.detail/2017/10/07/817/-/mb-2017-2018-elektromos-terem?Itemid=424Ha minden ok akkor olvasd el a szabályzatot 😊
1drv.ms/b/s!AsDb6rSwQ2VPhSO4M4Klccj-F6Bg
1drv.ms/b/s!AsDb6rSwQ2VPhSLPM2jjspWeS-qjVideók a versenyről:
https://www.youtube.com/channel/UC7YTCcTiL2J4P3iTZFqYYew -
motoflug
őstag
Mivel az a959 csak a formavilága miatt nem jön be annyira, így megnéztem, hogy vannak-e màs stílusú body kit-ek. Szerintetek arra max. mekkora body kit férne rá? Próbálnék ilyen autószerűx formát rátenni, ha azt venném. Illetve beltérre más felniket, sima gumikkal.
-
-
üszök
őstag
válasz
motoflug #2827 üzenetére
This item does not ship to Hungary.
Az A959 alapból is tud driftelni poros részen. Az első hajtást is le kell kötni drifthez mert oda ugye csak hátsó illik. A 9115 ami az első linkben szerepelt az csak hátul hajt,és annak szabvány 12 es kerék hatszöge van,bármilyen 1/10 modell autó kereke felmegy. A többinek meg az ég tudja mi a kerék rögzítése. Azért kéne rendes modell autót venni mert ott vannak szabványok tudni mi mihez passzol.
A Kínai autókhoz Kínából lesz alkatrész ami rossz esetben 3 hét. Én is annyit vártam egy motorra mikor elfüstöltem a fűben. Egy szabvány 1/10 autóhoz 2 napn belül van nagyjából bármi ha nem kuriózum. A 9115-16 megy 3S lipo aksival,próbáltam is elég durva volt.
Vegyél nagyobb hátizsákot,férjen bele egy rendes autó. Én sem akartam sokat költeni erre,azért vettem először a 9116-ot,de rájöttem,hogy nem jó semmire. Neki mentem a rendes autóm kerekének véletlenül, egy lengővilla meg teleszkóp minusz. 3 hét pihi. Összeraktam, 3 nap múlva elfüstöltem a motort 3 hét pihi. -
motoflug
őstag
Igen, jobb lenne új, lehetőleg alkatrészellátással. Nem feltétlenül ragaszkodom a fent említett 3-hoz, azokat példának linkeltem, azóta találtam többet is.
Pl.[link]
Igazából tényleg ilyen alap bohóckodásra kellene az elején. A mérethez ragaszkodom, hátizáskba férjen el.
Az általad linkelt oldalon szétnézek. Egyébként ha veszek egy bármilyen 4WD-s buggy-t, és ha lecserélem a gumikat tükörsimára, akkor lehet majd velük driftelni?
-
üszök
őstag
válasz
motoflug #2825 üzenetére
Mindenképp új kell?
Talán az A959-et a 3 közül,de abból is van 3 féle verzió. Sok helyen árulják szét kell nézni. Itt van EU raktár 59$ Egy hét akatt itt van Alkatrész A drónos topikból idézvén ebből kettőt kell venni mert ha valami lehal benne várhatsz 3 hete az alkatrészre.A véleményem még mindig az ,hogy kintre min 1/10 de inkább 1/8. Mondjuk azok meg lakásba nagyok. De én nem vagyok szakértő pár hónapja kezdtem ezt a bulit.
Van egy Maverick ION itt nálam ami eladó is lehetne minden megvan hozzá,hibátlan állapotú. 1/18 méret.Van alkatrész itthon is hozzá
Facén is érdemes nézelődni RC csoportokban lehet jókat venni. Most is láttam 1/10 SCT-t 25 ért kefés szettel RTR-ben,azért ha megtetszik lehet BL szettel okosítani és még menni is fog.
-
üszök
őstag
válasz
motoflug #2819 üzenetére
Az első out of stock
Második volt nekem,nem ajánlanám. Elég gyors,viszont a hátul kaparás miatt irányíthatatlan,kivéve aszfalton ahol tapad. 10 centi körüli fűben 1x leégettem a motorját k.b. 10 perc alatt.
Harmadikat sem venném,kismillió változatban létezik,nem túl nagy minőség hamar oda lesz.
Ha kint is akarod veretni akkor minimum 1/10 autó kell,abból is truggy,vagy monster mert felakad a kicsit nagyobb fűben és nem bír menni. Igazából kinti bohóckodásra meg gyilkolásra az 1/8 a megfelelő méret. Buggy,vagy truggy,vagy monster. De ezek nincsenek huszon ezerért. Ezt végig jártam nyár eleje óta én is most már nincs is csak 1/8 autóm.Jah,és bármit akarsz venni okt 7 előtt ne vegyél semmit mert ünnep van.
-
motoflug
őstag
válasz
motoflug #2818 üzenetére
Közben módosìtottuk a drift autòs igényt, mivel ennyiért nincsenek normàlis méretben. Amiket nézünk az 1/18 v. 1/16 v. 1/12 méret. Visszaolvasva itt làtom, hogy a gearbest és banggood bevàlt oldalak. Ezeket néztem innen:
1: [link]
2: [link]
3: [link] Ez nagyon bejön.Az a bajom,hogy 10 és 23e között nagyon sok van. Nem tudom mi a jó márka, mik a kerülendők, mihez van alkatrész, stb. stb. Tudnátok ajánlani akár a fent említettek közül, akár mást is? Haverokkal, kollégákkal versenyeznénk, ökörködnénk kint és bent (parkolóházban).
Köszönöm!
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Első driftautómat szeretném megvenni maximum 20.e Ft.-ig. Mi az ami ajánlott márka/rendelési hely szempontjából? Mire figyeljek?
-
-cobra-
aktív tag
válasz
-cobra- #2815 üzenetére
Még egy modellel (1/28) bővíteném a jelöltek listáját:
Wltoys K989 -
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, első RC autóm megvásárlásához. Egy alap típuson gondolkozom első körben, nem áldoznék rá komolyabb összeget (max 10-12eFt), mert lehet megunom az egészet pár alkalom után. Van egy elég nagy nappalim és étkezőm ahol lehetne vele szórakozni, és alkalom adtán kivinném aszfaltos útra.
A beltéri használat miatt 1/18nál kisebb modellre gondoltam, szerintem ettől nagyobb már nem lenne elég fordulékony. Az alábbi két modellt néztem ki:
Talán a második mellett szólnak a 14500as akkuk és a fém fogaskerekek, viszont a videókat elnézve, lehet hogy nem olyan mozgékony mint az első.
Illetve ez az ami még tetszik, de ez már sztem nagy (1/18) erre a célra:
Wltoys A959Esetleg van valakinek tapasztalata a fentiekkel?
-
Killer man
tag
válasz
Peaceliker #2813 üzenetére
És ha mondjuk külön tápot adok a vevőnek? Akkor lehetne kompromisszumokat kötni. Általában tudom mennyit bír a hajó aksija és rá is szoktam méregetni. szóval észreveszem ha lassabb vagy merülne. Az mondjuk nem lenne hátrány ha merült aksival még kihozom lassan a hajót, Így nem lenne jelvesztés mert az adó kapja az üzemi feszt mellette.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Killer man #2812 üzenetére
Akkor necces
-
Killer man
tag
válasz
Peaceliker #2811 üzenetére
Nem új aksik, kb olyan 6,4V ha fel vannak töltve. (Ha jól tudom 2V-os egy cella ezeknél)
-
Peaceliker
addikt
válasz
Killer man #2810 üzenetére
Max töltés mellett mennyi a valós fesz? Nikkel módban kb 1v/cella a cutoff. Ha több a fesz és több cellásnak számolja akkor magasabban kapcsol elvileg.
-
Killer man
tag
válasz
Peaceliker #2809 üzenetére
Ragaszkodom a 2db párhuzamosan kötött. 6v-os akksihoz, így van belőve mindkét hajóm, tehát a szabályzót kell megválasztani hozzá. Akkor nézek olyat ami PB / Lead acid kompatibilis.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Killer man #2808 üzenetére
Lipo módban sztem keveset fog menni, akkor inkább 9v os akku kéne sztem.
-
Killer man
tag
válasz
Peaceliker #2807 üzenetére
6V alá nem kéne, hogy menjen, főleg, hogy a vevőnek se jó az alacsony fesz, mert jelet veszthet. Akkor nézzek másik vevőt vagy megpróbáljam a Lipo-s jumperolással?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Killer man #2806 üzenetére
Pb t meddig szabadság meríteni? Nikkel módban kb 1v/celláig fogja szal tippre 4v. Lipo van olyan 6.6v ig ha 2s nek veszi szal az valszeg nem is jó.
-
Killer man
tag
válasz
Peaceliker #2805 üzenetére
Oké, akkor végül is csak a megadott feszültséget kell nézni. Jumpert hova érdemes tenni? Gondolom 5-6. Köszi szépen!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Killer man #2804 üzenetére
Csak a feszültség a lényeg. És mivel 12v ot ír (gondolom 3s max lipo) akkor 12.6v ig mehet rá bármi, akár krumpli ból gyártott akku is
A mit kezel annyit jelent, hogy x féle akkura tudsz állítani cutoff feszt. Pb nél nemtom ez mennyi mondjuk, de sztem ott amúgy sem para a túlnerítés asszem.
-
Killer man
tag
Sziasztok,
Etető hajóba szeretnék szabályzót szerelni kefés motorhoz. Néztem egyet de nem tudom, hogy ólom / zselés aksihoz használható-e. 6V-os aksik vannak a hajóban.Leírás szerint ezekkel működik: NiCd/ Nimh/ Li-po battery. Valaki rápillantana okés lenne ez nekem? Előre is köszi! -
h_benjamin
aktív tag
válasz
Peaceliker #2802 üzenetére
Sajna nem szálítanak Magyarországra. Pedig az a 15 euró nem sok szerintem. Köszi az infót
-
Peaceliker
addikt
válasz
h_benjamin #2799 üzenetére
Igazából 2 roller van amire épülnek ezek. Ha olyan mint a sima mini rally akkor kaki. Ha az a fajta mint a pro akkor faja. Méret ugyan az amúgy.
-
twine
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sorozatok
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest