Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
Enigma1945 #3515 üzenetére
Hiba volt. De legalább alkatrész lesz hozzá 9116 néven kell keresni. Nekem volt 9116 irányíthatatlan vacak,csak aszfalton lehet normálisan menni vele,máshol kezelhetetlen. Én használtam 3 cellával is párszor,azzal elég gyors volt,de melegedett rendesen.
Ezért a pénzért majdnem neked adtam volna ezt az autót,igaz használt,de hibátlan állapotú,és fényévekkel jobb mint amit rendeltél. Ez a sokak által lenézett Maverick,HSP,Himoto, trió klónja,éppen Amax Booster néven. Van minden hozzá itthon fillérekért,és ebbe érdemes bl szettet tenni meg normális szervót a WL Toys 12428-al ellentétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest