Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
mantis speed padot is kértem hozzá, azon nyomom. lehet h az miatt olyan nagy a LOD?
nemúúúúúgyvanaaaaz...!
láttam én is elsőre h ha be akarnám hajtogatni a kábelt akkor annak rövid úton annyi meg egy bambi. semmi vész. egész egyszerűen nem hajtogatom bele, nem zipzárolom be. a zsinór ki fog lógni a tatyak száján. eddig is mindig úgy tettem be az egeret a táskámba h csak úgy. na. ezen túl annyi lesz a különbség h az egér maga védve lesz az ütődésektől... 
naonzsír ez az egér...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bialetti kézi kávéőrlő
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

láttam én is elsőre h ha be akarnám hajtogatni a kábelt akkor annak rövid úton annyi meg egy bambi. semmi vész. egész egyszerűen nem hajtogatom bele, nem zipzárolom be. a zsinór ki fog lógni a tatyak száján. eddig is mindig úgy tettem be az egeret a táskámba h csak úgy. na. ezen túl annyi lesz a különbség h az egér maga védve lesz az ütődésektől...