- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadpool
aktív tag
válasz
stopperos #7772 üzenetére
Mar vegigprobaltam minden alternatívát volt ugy hogy 1A tap az rpi be usbn van a sharkoon drivelink combo atas winyó ami természetesen kulon tapos megy megy mendegél egyszer csak stop.akkor ma vettem egy canyon USB hubot 5v 2100A beledugtam az rpi t radugtam a hubra a winyot ugyan az
kicseréltem az elosztót meg mindig semmi ugyanugy eldobja es ha hozzaerek a smsc chiphez rogton megal nem indul ujra de eldobja a usbt meg a hálózatot filmlejatszasnal nézem mert ott folyamatosan megy a winyó de ahogy hozzaerek egybol off de a samsunk chiphez erek akkor semmi megy minden ugyan ugy :-) plexi hazba van ez meg fontos info
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest