Hirdetés
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
g0ly02 #45631 üzenetére
Hardveres korlát miatt. Torrentnél jelentkezett főleg. Ha már futott egy torrent, akkor szinte képtelenség volt hozzáadni újat, várni kellett jó ideig míg feldobta, hova akarom menteni. Pontosabban az tartott soká míg elértem a rá dugott tárolót. OMV ment rajta nekem is.
A régi PC konfigombol csináltam szervert, ezen megy most az OMV meg Dockerben (portainer) minden egyéb. I5-4570, 16GB ram, 120GB SSD, 4+2 TB HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- AMD Ryzen 7 7800x3d gamer pc eladó! Részletek a leírásban.
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő