- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Raspberry Pi
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A youtube addon kimondottan gyalázatos hangminőséget produkál nekem is analóg kimeneten, pedig be van kapcsolva a sigma-delta hangkodek, de úgy szól, mintha a régi zajos-sercegős kodekkel működne. Nem tudom megfejteni, hogy mi az oka, semmi hangbeállítás opció nincs az addonban. Gugli sem a barátom. Nem tudtok erről valamit?
-
rosejbli
senior tag
Én egy ilyet használok, ha esetleg ez megoldás lehet. Ez 3 eszközt köt rá egy bemenetre és mindig arra vált, amit legutoljára bekapcaoltál, plusz van rajta egy gomb amivel tudod váltogatni. Nem tapasztaltam vele minőségromlást, mondjuk csak full hd tartalmat fogyasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Gurulunk, WAZE?!
- Horizon Forbidden West
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest