- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Philips LCD és LED TV-k
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco93
tag
A belseje nem lett szép! Azért nincs róla kép. Rendeltem ebayről rendes dórtót pi és lcd -é köz majd ha megjön lövök róla képet. De ha sok negatív kritika nem jön rá akkor rakhatok fel most is!
Az az érdekes hogy a Pi is teljesen megáll vagy az lcd drótja szedi össze a zajt s az okozza a leállást?
A drótozás vettem csatlakozó ellendarabot meg a kijelzőre is és s réz dróttal van összeforrasztva (maradék UTP kábel darabok)vjozsef:
Lcd világítás van a 4 szögben az alsó gomb! A gombok feliratozásának nem igen látom értelmét mert a előző következő a felsővel pedig a Pi-t lehet szabályosan leállítana majd a jobb alsóval teljesen áramtalanítani az egészet! Igen ez még fejlesztésre szorul hogy egy gombbal lehessen indítani mindent meg megállítani csak hát erre nem igen találtam épkézláb megoldást mert az oké hogy tartó kapcsolás kell de a Pi-t valahogy áramtalanítanom kell hogy elinduljon újra nem?
Én inkább szoftveresen szeretném vezérelni majd szép lassan hálózatról jó lenne ha tudna zenét lejátszani amit androidos telefonnal tudok vezérelni ehhez kellene nekem valami program. S ha már megy hálózatról jó lenne pendriveről is megvalósítani a dolgot! Itt a fórumon van egy cikk ami mindig be van linkelve majd abból szeretnék öltetett meríteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest