Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco93
tag
A belseje nem lett szép! Azért nincs róla kép. Rendeltem ebayről rendes dórtót pi és lcd -é köz majd ha megjön lövök róla képet. De ha sok negatív kritika nem jön rá akkor rakhatok fel most is!
Az az érdekes hogy a Pi is teljesen megáll vagy az lcd drótja szedi össze a zajt s az okozza a leállást?
A drótozás vettem csatlakozó ellendarabot meg a kijelzőre is és s réz dróttal van összeforrasztva (maradék UTP kábel darabok)vjozsef:
Lcd világítás van a 4 szögben az alsó gomb! A gombok feliratozásának nem igen látom értelmét mert a előző következő a felsővel pedig a Pi-t lehet szabályosan leállítana majd a jobb alsóval teljesen áramtalanítani az egészet! Igen ez még fejlesztésre szorul hogy egy gombbal lehessen indítani mindent meg megállítani csak hát erre nem igen találtam épkézláb megoldást mert az oké hogy tartó kapcsolás kell de a Pi-t valahogy áramtalanítanom kell hogy elinduljon újra nem?
Én inkább szoftveresen szeretném vezérelni majd szép lassan hálózatról jó lenne ha tudna zenét lejátszani amit androidos telefonnal tudok vezérelni ehhez kellene nekem valami program. S ha már megy hálózatról jó lenne pendriveről is megvalósítani a dolgot! Itt a fórumon van egy cikk ami mindig be van linkelve majd abból szeretnék öltetett meríteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3070 8GB!
- 6gen i3 pc i3-6100/8gb ddr4/120 gb SSD GTX 960-2 gb DDR5
- Ryzen 7 5700X, Strix B550-F-Gaming, 32GB 3200Mhz RAM, 1 TB SSD, NZXT H6 Flow
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest