Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco93
tag
A belseje nem lett szép! Azért nincs róla kép. Rendeltem ebayről rendes dórtót pi és lcd -é köz majd ha megjön lövök róla képet. De ha sok negatív kritika nem jön rá akkor rakhatok fel most is!
Az az érdekes hogy a Pi is teljesen megáll vagy az lcd drótja szedi össze a zajt s az okozza a leállást?
A drótozás vettem csatlakozó ellendarabot meg a kijelzőre is és s réz dróttal van összeforrasztva (maradék UTP kábel darabok)vjozsef:
Lcd világítás van a 4 szögben az alsó gomb! A gombok feliratozásának nem igen látom értelmét mert a előző következő a felsővel pedig a Pi-t lehet szabályosan leállítana majd a jobb alsóval teljesen áramtalanítani az egészet! Igen ez még fejlesztésre szorul hogy egy gombbal lehessen indítani mindent meg megállítani csak hát erre nem igen találtam épkézláb megoldást mert az oké hogy tartó kapcsolás kell de a Pi-t valahogy áramtalanítanom kell hogy elinduljon újra nem?
Én inkább szoftveresen szeretném vezérelni majd szép lassan hálózatról jó lenne ha tudna zenét lejátszani amit androidos telefonnal tudok vezérelni ehhez kellene nekem valami program. S ha már megy hálózatról jó lenne pendriveről is megvalósítani a dolgot! Itt a fórumon van egy cikk ami mindig be van linkelve majd abból szeretnék öltetett meríteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD 5 3600/GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- AMD Ryzen 5 4500/Radeon RX6600 8GB/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- Intel Core i5 10400F/GeForce RTX 4060/16GB DDR4 RAM/500GB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann