Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz zzola #7216 üzenetére

    A pi esetén a "megveszem, összeállítom, beüzemelem és működik." nagyban függ a körülményektől. Valószínűleg erre az OpenElec rendszer való leginkább, mert talán az az amelyik felépítéséből adódóan a legkevésbé hajlamos magától összehalni (például egy áramszünet után). Ez is leginkább csak akkor ajánlható, ha multimédiára (filmezés) használja az ember. Torrentezés vagy más gépigényes dolog már erős korlátokba ütközhet. Egyéni igényektől és türelemtől függ, hogy mire lehet jutni vele.

    A pi áránál azt is érdemes nézni, hogy tápegység, ház, sd kártya (esetleg kártyaolvasó a rendszer telepítéséhez) is kell hozzá. Meg persze valami távolról irányításra alkalmas eszköz (egér, légegér....)
    Tehát saccra 20eft körül van a beugró.

    Ha egyszerűbb és komplettebb megoldás kell, akkor érdemes kicsit körbenézni az androidos lejátszók kapcsán is. A 1-2-4 magos androidos stickek, a wd tv live vagy az androidos set-top-box-ok is lehetnek jó alternatívák. 15-26 eft sávból. Csak a példa kedvéért [link], [link]. Persze érdemes utánaolvasni, hogy melyik miben jó és miben gyenge.

Új hozzászólás Aktív témák