Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emilll
tag
Igen, imagerrel készült és igen, a kód be van állítva meg az SSID és jelszó is, üzenet nincs. Nem az a gond, hogy nem csatlakozik a Wifihez, hanem hogy nem talál Wifi adaptert. Próbáltam több OS-sal is, több újratelepítéssel, de semmi nem segített. Találtam több megoldási javaslatot is, de azok se oldottak meg semmit.
Arra gondoltam, hogy valami valahol valamikor "elállítódott", megbolondult, és ha egy formázás és újratelepítés után még a csatlakoztatott bluetooth eszközökre is emlékszik (ami nem értem hogyan lehetséges), akkor talán erre az "elállítódásra" is.
A kártyán/pendrájvon kívül tárol valahol információt? Lehet valami "hard reset"-et vagy akármit csinálni, hogy mindent felejtsen el és olyan legyen mintha most vettem volna ki a dobozából?
Még firmware update-tel is próbálkoztam, de a legújabb van rajta, nem volt hova update-elni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL 7040 SFF Core i5 6500 //8GB DDR4 //250GB SSD - tetején kis nyomódűs
- Asztali PC , R5 5500 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Netapp DS460C 60 Bay 12G 12gbps Storage Expansion Array- no HDD
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann