Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emilll
tag
Igen, imagerrel készült és igen, a kód be van állítva meg az SSID és jelszó is, üzenet nincs. Nem az a gond, hogy nem csatlakozik a Wifihez, hanem hogy nem talál Wifi adaptert. Próbáltam több OS-sal is, több újratelepítéssel, de semmi nem segített. Találtam több megoldási javaslatot is, de azok se oldottak meg semmit.
Arra gondoltam, hogy valami valahol valamikor "elállítódott", megbolondult, és ha egy formázás és újratelepítés után még a csatlakoztatott bluetooth eszközökre is emlékszik (ami nem értem hogyan lehetséges), akkor talán erre az "elállítódásra" is.
A kártyán/pendrájvon kívül tárol valahol információt? Lehet valami "hard reset"-et vagy akármit csinálni, hogy mindent felejtsen el és olyan legyen mintha most vettem volna ki a dobozából?
Még firmware update-tel is próbálkoztam, de a legújabb van rajta, nem volt hova update-elni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Macrodroid
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- RTX 5080 / i7-14700 Gamer PC / 32GB RAM / Dobozok / Garancia
- Komplet Gaming PC 265KF/5070 TI 16 GB / 32 GB RAM / WIN 11
- Erős/minőségi Gamer PC i5-11400F / RTX 3070 / 16GB RAM / SSD+HDD Hibátlan
- Brutál Gamer PC - RTX 4070 Super / Ryzen 7 5700X / 32GB RAM / 1TB NVMe Garanciás!!!
- GIGABYTE B760I AORUS PRO Alaplap + Intel Core i5-14500
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann