- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Apple MacBook
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emilll
tag
Igen, imagerrel készült és igen, a kód be van állítva meg az SSID és jelszó is, üzenet nincs. Nem az a gond, hogy nem csatlakozik a Wifihez, hanem hogy nem talál Wifi adaptert. Próbáltam több OS-sal is, több újratelepítéssel, de semmi nem segített. Találtam több megoldási javaslatot is, de azok se oldottak meg semmit.
Arra gondoltam, hogy valami valahol valamikor "elállítódott", megbolondult, és ha egy formázás és újratelepítés után még a csatlakoztatott bluetooth eszközökre is emlékszik (ami nem értem hogyan lehetséges), akkor talán erre az "elállítódásra" is.
A kártyán/pendrájvon kívül tárol valahol információt? Lehet valami "hard reset"-et vagy akármit csinálni, hogy mindent felejtsen el és olyan legyen mintha most vettem volna ki a dobozából?
Még firmware update-tel is próbálkoztam, de a legújabb van rajta, nem volt hova update-elni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- Formula-1 humoros
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- További aktív témák...
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest