- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Milyen digitális videókamerát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
cog777 #42843 üzenetére
Nem tudom, nem vagyok szaki, de nem lehet, hogy RPi OS vissza veszi a procit, ha túlzottan melegszik?
Nem RPi OS-el melegedett. DietPi -t dobtam fel, és az install alatt el kezdett villogni a hőmérő, forró is volt, rátoltam, és egy perc alatt lehúzta, hogy hűvös volt a ház.
Tény, hogy Twister Os en is max 58 fokot produkált, de rá kapcsoltam, és lehúzta 40-re
Nem állítottam be a fordulatszám szabályzást, így maxon pörög /twister os -en be kell, mert alapból off/De az tuti, hogy ha valaki szórakozni veszi, kell rá. Mert nem csak RPi OS létezik, és miért ne próbálnám ki mind? Ezért vettem, szórakozni.
Volt aki írta, hogy a hütő forrasztgatással kukázta a RPi-t, hát ezt se forrasztani nem kell, se érteni hozzá, és a 40 láb is ott marad szabadon.
Vannak OS-ek ahol be van kapcsolva a fordulatszám, pl Ubuntu Mate, és igen, ott le is lassul, tehát működik a fordulatszám szabályzója is.
Oldalt beszív, lefele fújja a levegőt, elég komolyan. Tehát a tetejét is be lehet fedni, ha vki akarja, csak oldalt kell neki lyuk, a videón jól látni hol, mekkora.
Szerintem jól is néz ki, csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged