- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Temérdek játékhoz kínál friss profilt az új GeForce driver
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
cog777 #42843 üzenetére
Nem tudom, nem vagyok szaki, de nem lehet, hogy RPi OS vissza veszi a procit, ha túlzottan melegszik?
Nem RPi OS-el melegedett. DietPi -t dobtam fel, és az install alatt el kezdett villogni a hőmérő, forró is volt, rátoltam, és egy perc alatt lehúzta, hogy hűvös volt a ház.
Tény, hogy Twister Os en is max 58 fokot produkált, de rá kapcsoltam, és lehúzta 40-re
Nem állítottam be a fordulatszám szabályzást, így maxon pörög /twister os -en be kell, mert alapból off/De az tuti, hogy ha valaki szórakozni veszi, kell rá. Mert nem csak RPi OS létezik, és miért ne próbálnám ki mind? Ezért vettem, szórakozni.
Volt aki írta, hogy a hütő forrasztgatással kukázta a RPi-t, hát ezt se forrasztani nem kell, se érteni hozzá, és a 40 láb is ott marad szabadon.
Vannak OS-ek ahol be van kapcsolva a fordulatszám, pl Ubuntu Mate, és igen, ott le is lassul, tehát működik a fordulatszám szabályzója is.
Oldalt beszív, lefele fújja a levegőt, elég komolyan. Tehát a tetejét is be lehet fedni, ha vki akarja, csak oldalt kell neki lyuk, a videón jól látni hol, mekkora.
Szerintem jól is néz ki, csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Bittorrent topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Temérdek játékhoz kínál friss profilt az új GeForce driver
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Felújított asztali számítógép
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Új DDR5 GAMER PC - AMD RYZEN 5 8400F RTX 3070 Testreszabható + Garancia!
- Eladó Ryzen 5 4500, RTX 2070, 16Gb DDR4, 256Gb M.2, 1TB HDD gamer pc!
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest