- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Persze, hogy a csupasz Jack-re kötöttem, a hivatalos specifikációban analóg audio kimenetet írnak rá, na akkor erről is ennyit... (Meg mégis akkor mi más lenne, még most sem értem?) A Zene lejátszós Topic-ban meg többször is említettem, hogy Pi saját audio Jack-jéről akarom megszólaltatni, de soha senki sem figyelmeztetett ilyesmire.
Na jó poén.
Akkor most kidobhatok újabb 20-25K-t az ablakon, hogy legyen rendes audio kimenete is?
Korábban már érdeklődtem és nézegettem, pl. : 1, 2 és 3. Nekem a lehető legolcsóbb, de már "jó" megoldás is megfelel. Semmiféle erősítős cécó nem lesz, budget, de azért jó hangú, kis helyet foglaló zene lejátszót akartam, amire rákötök egy pár hangfalat és slussz.Aryes: csak van benne valami DAC, ami analóggá alakítja a jelet? Biztos ennek így kell recsegnie? És mi az a beállítás hol van?
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Asztali pc
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest