Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
Köszi, az első szintén nem működik, azt közben kipróbáltam. A másik ígéretesnek tűnik, de közben találtam korábbi verziót a realvnc viewerből amiben van lehetőség direktben csatlakozni.
Addig jutottam, hogy a többivel vszeg azért nem tudtam csatlakozni, mert valami encrypt/security beállítást nem ismernek, amit a realvnc szerver használ. Elvileg ki lehetne kapcsolni az encryptiont, de azt inkább nem tenném.
Most megpróbálom beállítani, hogy önálló acces pointként működjön, és direktben tudjak rá wiifn keresztül csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- GAMER PC: RYZEN 5 7400 /// 16 GB DDR5 /// RX 9060 XT /// 512GB SSD
- GAMER PC: RYZEN 7 9800X3D /// 32 GB DDR5 /// RTX 5080 16GB /// 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann