Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyiért lehetne most eladni egy zero-t licencsz kulcsal meg (van hozzá egy ilyen usbpi is)? Illetve valahol van egy 1B modellem is amihez még polóm is van az valami első kiadás amikor még előrendelni lehetett de költözéskor valahova elkevertem. (Ahhoz kamerám is volt)
Rendeltem egy 4B 8gb modellt mert ezt is legalább 5+ évre tervezem 24/7 megy szekrény mögött ahogy elődei. Librelelec új verziója meg lassú a zeroval, inkább megvettem a legnagyobbat a 4-esből. Bordát rakok majd rá, a régiekre is raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Sorozatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- További aktív témák...
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Eladó erős gamer PC
- Gamer PC - R7 5700, RTX 2080 S és 32gb RAM + GARANCIA
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann