Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
Feltalaltam a spanyolviaszt

De azert leirom hatha mas nem ismeri meg:Lenyegeben sajat dropbox, raraktam raspberry-re igy innentol kezdve akkora tarhelyem van a felhoben amekkorat en akarok, es nem kell elfogadnom mindenfele TOS-t (afsz) valamint az adataim 100%ban a sajatom marad stb...
Mivel a dropbox lenyege h bizonyos fileokat a vilag masik felen is elerhessek, illetve onnan felmasolhassak kesobbi hasznalatra, es ezt az owncloud teljes egeszeben (sot meg tobb dolgot is, telepitheto appok segitsegevel) ellatja, pihenore raktam a dropboxt.
Hajra owncloud!

Ui: termeszetesen barmilyen webserverre telepitheto igy pl mar meglevo sajatdomain.com-ra is feltelepitheto (probaltam godaddy.com -on az egyik domainem ala, es mukodokepes a dolog, de a pi-n szimpatikusabb
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO Alaplap + Intel Core i9-13900K
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3060 Ti , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- MSI PRO B660M-A DDR4 Alaplap + Intel Core i7-12700
- Dell PowerEdge R320 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- Lenovo ThinkSmart Hub 500 Érintőképernyős All in One - i5 7500T 2.70GHz-8GB-128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann