Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.akoska
újonc
válasz
zsolt_64
üzenetére
Rendeltem uj sd kartyat
Igen felvillan aztan elinditja a meghajtott untana hallom hogy kikapcsol es megint bekapcsol es utana megy folyamatosan minden.Volt olyan hogy usb meghajto nelkul nem akart elindulni az rpi pedig minden eredeti beallitasba volt.1 szo mint 100 mindig instabil a rendszer.Volt olyan hogy frissen ujratelepitettem es a telepites befejezesenel ahol a nyelvi dolgokat kene felrakni hibat irt ki de azta ment minden.Ja a tap 5 V 3 A
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Igen felvillan aztan elinditja a meghajtott untana hallom hogy kikapcsol es megint bekapcsol es utana megy folyamatosan minden.Volt olyan hogy usb meghajto nelkul nem akart elindulni az rpi pedig minden eredeti beallitasba volt.1 szo mint 100 mindig instabil a rendszer.Volt olyan hogy frissen ujratelepitettem es a telepites befejezesenel ahol a nyelvi dolgokat kene felrakni hibat irt ki de azta ment minden.Ja a tap 5 V 3 A
wassermann