- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
c64fanhun #34373 üzenetére
Nekem szerencsére sikerült szereznem egy alaplaphibás példányt, így az én lelkemet nem terheli egy jól működő C64 szétszerelése.
Cserébe csináltam kontrollert a saját billentyűzetéhez (arduino pro micro-ból, saját kóddal, amivel lehetővé tettem még a DOS-os játékok kezelését is, pl. a 4 irányú kurzormozgató billentyűket rámapoltam a @()= gombokra és billentyűkombinációval lehet kiosztást váltani), szóval szerintem jól járt szegény gép.Esetleg ezen az úton is elindulhatsz, keress egy üres házat. A "B" tervem az volt - arra az esetre, ha nem tudok C64 házat szerezni - hogy egy rossz 1541-es floppy házába építem a pi3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest