- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
segítsetek, milyen úton induljak el, ha a pi3b-m kihagy hálózaton. (2 éves)
Pontosabban: adott egy telekom router Sagemcom, rajta kábelen egy iptv beltéri, plusz a pi is. Többi eszköz wifin (laptopok, telefonok).Probléma, ha másolok rá/róla (win-ről winscp-vel), random megszakad, és 5-10 másodpercekre elérhetetlen a pi hálózaton. Samba share is néha elérhetetlen erre az 5-10 sec-re. Ha pingelem, 8% packet loss van. Gondoltam hogy a laptop wifije lehet a gond, szóval rákötöttem kábelen, az eredmény ugyanaz, kihagy a pi válaszokban.
(ha egyszerre pingelem wifis notiról, meg kábelen routerre kötött notiról, akkor egy időben van a kiesése a válaszoknak)Januári raspbian telepítés (talán novemberi volt az utolsó build akkor?)
Január előtt nem volt ez, de akkor egy Huawei telekom router volt, és régebbi raspbian image, januárban húztam újra amikor új helyre jöttünk.
2.5-ös hddről megy a rendszer, így nem lehet SD kártya baj.Most az jutott eszembe, hogy pi-t is próbálhatnám wifin, hogy van-e változás.
Mi mást lehet csinálni, hogy rájöjjek mi okozza?Elég sok minden fut rajta, de azok gond nélkül mennek, filmet is játszik le kodin, és azok semmit nem akadnak meg, cpu usage monitorozva van, és nem igazán van leterhelve.
Esetleg kezdjem el leállítgatni a szolgáltatásokat, hátha kibukik valami?
fut transmission, ftp amire ip-kamera tölt fel képeket, kodi ugye, domoticz+influxdb+grafana.win-en lenne még talán pár ötletem, de linuxon meg vagyok lőve ilyen hibáknál...
köszi bármi ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, I5-6500, 8GB DDR4, 240GB SSD, Win 11, Számla, 1 év garancia ( olvasd végig)
- SK Hynix 64 GB DDR4-2400T 2 x 32 GB (HMA84GR7MFR4N-UH) Szerver memória
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann