Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann
üzenetére
Nemrég a kollégáknak bemutattam* a raspi-t és betettem ezt a képet a diába:

It Crowd - made in Britain*(aki jártasabb valamiben, az bemutatja a többieknek, amolyan látókör szélesítés gyanánt)
(#2840) instantwater:
ha csak egy egeret és billentyűzetet kötsz az usb-re, akkor valószínűleg elég csak a pi-t tápolni valamilyen jobb telefontöltővel. Ha viszont már energiára éhesebb perifériákat is kötnél rá (wifi, tv tuner, usb winyó...), akkor nélkülözhetetlen egy aktív hub. Hamarosan már cask az újabb reviziósat kapni, amelyiken az usb portok 100mA áram limitálását megszüntették. De ezeknél is megvan a betáp 700mA limitje, ami még mindig ajánlottá teheti aktív hub használatát. Az hogy mennyire neves vagy nem neves, azt nem tudom megítélni. Ha ráírják a hubra és a tápra, hogy mik a paraméterei, akkor arra lehet hagyatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest