- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Home server / házi szerver építése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Micro Four Thirds
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
krisztianAMG #26388 üzenetére
Én próbálkoztam vele, de feladtam. Maga a rendszer működőképes, de ilyen féligáteresztő tükröt (ha egyáltalán ez a neve...) baromi nehéz beszerezni hollandiában. Próbálkoztam autóüveg fóliával is, de nem volt az igazi. Végső megoldásnak próbálkoztam webkamerával is. Középre raktam a kamera által vett képet, köré az információkat. Itt a képen lehetett látni, hogy nem rendes tükör, igazából tök gagyi volt az egész... Ha tudsz szerezni olcsón ilyen spec tükröt, akkor biztos jól néz ki. Több videót is láttam róla, baromi jó cucc. Asszonykámat próbáltam egy ilyennel meglepni, de nem jött össze.
(#26379) wassermann : Ezzel az a baj, hogy tegnap sikerült végre rendesen összerakni a rendszert. (Osmc+movieshark+iptv+retropie) és nincs kedvem újra elkezdeni... Talán majd ha lesz egy szabadnapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest