- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alakul a gépezet. Nem olcsó mulatság amit össze akarok dobni geek netbooknak. (nekiállnék forraszthatni és nem kész dolgokat venni biztos olcsóbb lenne, mert már most 20eFt költöttem rá és még nincs kijelző)
Ez a kép ihletett meg nagyon: [link]
Így hát vettem egy 12000mah-s aksit: [link]
Meg vettem egy vezeték nélküli pici billentyűzet&touchpad kombót: [link]
A fent említett mindkét eszközt másra is fogom használni nem csak a pi-hez. Mindkét eszközből van olcsóbb típus is, de aksin nem spórolok ez a kombó cucc meg nagyon bejön.Kijelzővel továbbra is gondban vagyok, illetve majd valami tok is kellene a gépezetnek. Igazán menő lenne valami microprojektor. Egyenlőre várok hogy a DSI portra kiadjanak valamit és direktbe köthető legyen kijelző rá. Oprendszer még kérdőjeles. Áramellátásnál mindenképpen kábeleznem kell hiszen lesz még usb hub is.
Ha kész lesz akkor logout cikkel ismertetem majd mit alkottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest