Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alakul a gépezet. Nem olcsó mulatság amit össze akarok dobni geek netbooknak. (nekiállnék forraszthatni és nem kész dolgokat venni biztos olcsóbb lenne, mert már most 20eFt költöttem rá és még nincs kijelző)
Ez a kép ihletett meg nagyon: [link]
Így hát vettem egy 12000mah-s aksit: [link]
Meg vettem egy vezeték nélküli pici billentyűzet&touchpad kombót: [link]
A fent említett mindkét eszközt másra is fogom használni nem csak a pi-hez. Mindkét eszközből van olcsóbb típus is, de aksin nem spórolok ez a kombó cucc meg nagyon bejön.Kijelzővel továbbra is gondban vagyok, illetve majd valami tok is kellene a gépezetnek. Igazán menő lenne valami microprojektor. Egyenlőre várok hogy a DSI portra kiadjanak valamit és direktbe köthető legyen kijelző rá. Oprendszer még kérdőjeles. Áramellátásnál mindenképpen kábeleznem kell hiszen lesz még usb hub is.
Ha kész lesz akkor logout cikkel ismertetem majd mit alkottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL 7040 SFF Core i5 6500 //8GB DDR4 //250GB SSD - tetején kis nyomódűs
- Asztali PC , R5 5500 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Netapp DS460C 60 Bay 12G 12gbps Storage Expansion Array- no HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann