- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Köszönöm az eddigi segítséget, jelenleg így állok: felraktam az újabb OpenELEC 6.0.1 verzióját (image fájlból nem frisítéssel) majd a OpenELEC RPi Config progit (dugesz77 útmutatása segítségével
).
Ezután beállítottam a rendszer és tulajdonképpen minden működik is (külső HDD, 1080p@24Hz és a 3D is) de az alábbi problémák jelentkeztek amelyhez infókat, esetleg megoldási segítséget (is)kérnék:
- egyelőre csak .mkv videókat néztem meg amiknél a kép príma, a hang az erősítőn keresztül jó de kicsit halkabb (uo. hangerőn) mintha a TV-n keresztül játszom le amit nem értek
- ha csak TV-n nézem (tehát az AV erősítő nincs bekapcsolva) akkor némelyik esetében nincs hang, vagy olyan minta az 5.1 csatornából csak valamelyik szólna (pölö zene van, de a karaktereknek nincs beszédhangja)
- 3D esetén 3 különböző .mkv-t néztem és szépen lejátssza, de ha kilépek akkor kettő esetében átméretezett képernyő fogadott ami miatt a kép egy részét láttam csak, így sokat nem tudtam tenni (nagy nehezen elindítottam egy normál, 2D-s filmet majd abból kilépve a helyese méretű képernyő jelent meg)
- most fogok BD ISO fájlt tölteni és kipróbálni, így azzal még nincs tapasztalatomIsmeretek ezek a problémák? Van vmi mód az orvoslásukra? Őszintén szólva a (szállítással együtt) 16k-s árát már így is megéri szóval egyáltalán nem panaszkodom, csak jó lenne ha részben vagy egészében ezek állíthatók lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós kamerák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Eladó Konfig I5 6500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX1050Ti 4GB!
- Eladó Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX6700XT 12GB!
- Ryzen 5 5500/16GB RAM/240GB SSD/GTX 1660S konfig - INGYENES CSOMAGKÜLDÉS
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest