-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Ez a visszatápolás miért akkora probléma? Nekem 1 évig volt a routeremen ez a hub, és nem volt vele gondom.
Jelenleg nekem is 2 táp van az rp-ben, jó volna ezt a számát 1-re csökkenteni, de ahogy írták az ubs szabályok miatt nem biztos hogy el tudna hajtani egy külső vinyót ami mondjuk 850mA-t kér az usb-n keresztül.
Most mekkora az a dugó az adapter végén? [link]
Az én hubomba is ilyen kör alakú csatlakozó megy, a kérdés a következő, vajon ezt a nagy 4A-es táppal mit kezdene az elektronikája ami elvileg 1A-es töltővel lett megvéve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Reklámblokkolók topikja
- OLED monitor topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M4 PRO 24GB / 512GB! BeszámtOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest