-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Jelentem az openelec ezzel a buildjével hiba nélkül megy a rádió és tv stream lejátszása az aktuális hts-tvheadend szerverről. A hd és sd mindigtv adókat is.
Beállítások:
hdmi kapcsolatot használtam, a dts és ac3 fogadására képes eszköz résztől kivettem a pipát, teház pcm hangként küldi ki a pi által deldolgozott hangot.
Az rss mutatását kikapcsoltam, mert hogy ne egye a procit, már tényleg vna hogy 3% alatti a terhelés üresjáratban így. A kép menü mögött mutatását is érdemes lehet kikapcsolni mert a csatornalistára visszalépéskor szaggat a kép ami nem olyan eszkétikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest