- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Raspberry Pi
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
En marcius 4-n rendeltem meg, akkor egy polo is jart hozza, kivancsi vagyok megkapom-e. Nekem ma hajnalban vontak le 12.636 ft-ot a HITELKARTYAMROL. Nem a sima bankkartyamrol. Emailt nem kaptam arrol, hogy Farnell szinten tortent volna barmi is a megrendelessel.
Egyebkent:
Marcius 4-n rendeltem Farnellnel, ajandek poloval
Marcius 5-n visszaigazoltak a megrendelest
Marcius 19-en visszaigazoltak, hogy majus vegen megkapom
Aprilis 27-n ertesitettek, hogy junius 4 -i heten kapom meg, es a kovetkezo vasarlasnal ha 1900 ft felett leszek kapok 15% kedvezmenytEn ket dologra hasznalnam.
1: torrentolni linuxos image-eket
2: 5 ghz-es wifit szolgaltatni a lakasban. Olcsobb lesz mint a minimum 25e-res dlink router, ami mar tudja ezt.Esetleg meg meg filmezni, de ahhoz jo lenne valamilyen taviranyito tamogatas is bele, mert anlekul nem fogja szeretni az asszony
Laca
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer pc
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest