- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu999
tag
Igen onnan töltöttem le. Ezt a vertiót: fedora-arm-installer-1.1.1-8.x32 . Kicsomagoltam a zip-et és elindítottam.
Betallóztam az img file-t de nem talál usb-n semmit. Nyomtam egy firssítést akkor se.Bocs , nem a málna pc-n volt a leírás , onnan egy linkre mentem:
http://pi.rook.hu/raspberrry-pi-telepites-az-elso-lepesek-2013-06.html
http://malnablog.hu/bevezetes/raspberry-pi-kicsomagolas-telepites/Na bele zavarodtam. Padira-t nem töltöttem le.
Akkor sorolom mit próbáltam telepíteni:
resbian
snapy ubuntu
open elecMind a fent említett "hibát" produkálták.
NOOBS-ot is próbáltam. Kártyára felmásoltam a file-okat , el is indult a telepítő. Kiválasztottam , hogy melyik os- akarom felrakni de a kis install ikon marad szürkeinaktív vagy mi. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Pant* rant
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Asztalos klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest