Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Plazma TV topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
Köszi szépen Horvi és ddudas akkor szerintem majd ha itt lesz felrakom ezt a noobs -ot avval úgy tudom nagyon egyszerű a telepítés csak kiválasztom melyik oprendszert szeretném akár többet is és next next finish kb. Még annyit kérdeznék, hogy találtam egy ilyet: MPEG2 és VC-1 média licensz ez tényleg szükséges lenne hozzá ha én folyamatos HD filmeket akarnék nézni? Olvastam itt fórumon, hogy "a kodek licenszekre nemigen lesz szükséged hacsak nem akarsz mondjuk dvd vagy m2ts anyagokat is nézni (mpeg2)" ebből arra következtettem, hogy nekem ezt akkor nem kell megvennem, de ha mégis valami mpeg2 filmbe botlanék, azt nem játszaná le?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Iqos cigaretta
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- Ryzen 9 5900XT // 32GB 3200MHZ // RTX 3070 8GB //512GB GEN4
- Mac mini Mid-2011 ( i7, 8GB, 500GB HDD )
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann