Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi hangfal építés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
Köszi szépen Horvi és ddudas akkor szerintem majd ha itt lesz felrakom ezt a noobs -ot avval úgy tudom nagyon egyszerű a telepítés csak kiválasztom melyik oprendszert szeretném akár többet is és next next finish kb. Még annyit kérdeznék, hogy találtam egy ilyet: MPEG2 és VC-1 média licensz ez tényleg szükséges lenne hozzá ha én folyamatos HD filmeket akarnék nézni? Olvastam itt fórumon, hogy "a kodek licenszekre nemigen lesz szükséged hacsak nem akarsz mondjuk dvd vagy m2ts anyagokat is nézni (mpeg2)" ebből arra következtettem, hogy nekem ezt akkor nem kell megvennem, de ha mégis valami mpeg2 filmbe botlanék, azt nem játszaná le?
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann