- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Skynet258 #462 üzenetére
nem az úgy volt hogy a másik árlistán volt ahol leértékelt cuccok vannak meg látom meg is örütlem aszt hittem egy két karc vagy valami kisebb sebek
vannak rajta aszt moindják hogy ez egész eleje össze van törve úgy meg valhogy nem kell
(előbb azért írtam hogy elvitték mert lusta voltam leírni eszt mindet úgy rövidebb volt)találtam egy két infót a ninja-ról is és szeirtem semmivel se rosszab mint a másik
lehtne kcist szebb is de majd megszeretem -
-
ChromeX
addikt
válasz
Skynet258 #450 üzenetére
oké, egyre jobban tetszik, nem szándékozam belerakni neonokat csak, ami alapból rajta van az pont elég jól néz ki és semmi túlzás nincs benne, már várom a képeket, jah ha hazaértél csinálnál nekem olyat is ami sötétben van messzebbről és akkor látszik mennyit világít be egy sötét szobában
előre is kösszi
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Skynet258 #444 üzenetére
Nem tudnál küldeni pár linket mert ilyan recom házakat sehol se találtam:S:S(mistral honlapját se találtam
) RC-ZENITH akkor én is ilyen házat vennék mert látom ugyanaz mint a segitta csak 4 kval olcsóbb vagy veszek egy RaidMax Ares-ot az 11k és az több helyen kapható de a RECOM ház jobban tetszik
az Ares házakba hány venti van?:S:S aszt tom hogy van egy a plexin és több nincs többinek csak a helye van meg?:S
-
Dani_kp
addikt
válasz
Skynet258 #425 üzenetére
Skynet258
Nem csak a Raidmax Sagitta olyan mint a Recon Zenith hanem a
[RaidMax Ninja] és a
[Recom Backdraft]
is ugyan az és itt is csak a neve a különböző!!! Csak a Ninja olyan 16-18k. között van addig a Backdraft az csak 12-14k. körül van. De volt szerencsém élőbe is látni ilyen Backdraft és hát....nem ugyan olyan jó a miősége igaz csak minimális a különbség!!!
vagy itt a másik:
[RaidMax Smilodon]
[Recom Powerstation]
ez a 2 is teljesen egyforma csak a felirat más!!! Ja a Smilodon 23k. addig a Powerstation 18-19k.Szóval fogalmam sincs rola h most mivan. De akit érdekelnek a Recom házak annak itt egy [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest