Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Bluetooth hangszórók
- VR topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Teljesen jó, nem rezonál se ventitől se vinyótól, élek nem vagdosnak ütőereket, a fényezés szép... Nekem nagyon megérte, 12.000 pénz volt, a Sagitta ennél kb 4000-el drágább. A felirat meg kit érdekel, hogy más?
Én azt mondom most is, ezek a házak, és a Raidmax házai ugyanonnan gördölnek ki, csak az egyik sor a futószalagon ezt a matricát kapja, a másik a Raidmax-ét... Hogy ez miért jó, vagy kinek éri meg, azt nem tudom, nem beszélgetek napi szinten sem egyik, sem másik cég fejeseivel 
Ha aránylag olcsó és jó ház kell, én bátran ajánlom!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kingston DDR3 ramok 4GB/8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én azt mondom most is, ezek a házak, és a Raidmax házai ugyanonnan gördölnek ki, csak az egyik sor a futószalagon ezt a matricát kapja, a másik a Raidmax-ét... Hogy ez miért jó, vagy kinek éri meg, azt nem tudom, nem beszélgetek napi szinten sem egyik, sem másik cég fejeseivel