Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A Mistralnal akartad megvenni? Mert a listájukon nem is volt egy jó ideje, azért csodálkoztam, honnan szereznek...Sztem csak benéztek valamit, aztán már nem akarták azt mondani, hogy nincs, inkább azt mondták, hogy elvitték...
Már ha tőlük akartad. A Backdraft az az egyetlen jelenleg náluk lévő Recom ház, van róla külföldi oldalakon, de ha úgy keresel rá, hogy Raidmax Ninja (annak a megfelelője), akkor találni fogsz sztem magyar oldalakat is.
-
Skynet258
veterán
Belefér minden, nyugi, erre találták ki a szabványokat
Ha totálisan biztosra akarsz menni, akkor érdemes megkersni a gyártók oldalait, ahol fel vannak tüntetve a pontos méretek, egyből kiderül minden. Általába azonban ez csak extra dolgoknál kérdéses (pl. 8800 Ultra, egyéni hűtő vétele az északi/déli chipsetre, ramhűtés, stb.) Az ár meg kitűnő, én még drágábban vettem.
-
Skynet258
veterán
Ares-hoz link Itt megtalálod, mennyi venti van benne (3 darab, kettő hátul, egy oldalt).
Mistral oldala (pedig ez se volt nehéz cím)
Megnéztem, most csak Recom backdraft van náluk (Raidmax Ninja), az se rossz darab. -
Skynet258
veterán
Ha visszaolvasol, akkor pár hsz-el ezelőtt linkeltem a google 3 találatát, ott nagy eséllyel be tudod szerezni. Ha még visszább olvasol, akkor írtam egy kis érdekességet a Recom-ról is, ami ugyanezeket árulja, mint a Raidmax, csak más a matrica, és olcsóbb (cirka 4k-val). Utóbbit a Mistral nevű csodaboltban kapod meg, az eladókkal ne próbálj meg beszélgetni komoly témákról, mert néznek majd rád bambán
(akinél én vásároltam például nem is hallott még a Raidmax nevű cégről
).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest