Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ChromeX
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
oké, egyre jobban tetszik, nem szándékozam belerakni neonokat csak, ami alapból rajta van az pont elég jól néz ki és semmi túlzás nincs benne, már várom a képeket, jah ha hazaértél csinálnál nekem olyat is ami sötétben van messzebbről és akkor látszik mennyit világít be egy sötét szobában
előre is kösszi 
-
ChromeX
addikt
hello azt szeretném kérdezni, hogy a sagittával kapcsolatban milyenek a tapasztalatok?
szeretnék venni egyet, csak még nem nagyon volt ilyen ledes házam, de ez nagyon bejön nem égnek ki rövid időn belül, jah és azok a csavar nélküli csatlakozások jók
lenne hozzá egy ilyen tápom:ATX GPS400AA-101A 400W Chieftec ez jó bele..?
nagyon tetszik ez a ház tehát mondjatok csupa jót róla
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekem a gyári hűtő lenne mindenen egyenlőre , E6550, meg egy radeon 3850, szerintem ezek mellett beköthetem, legfejebb ha hangos akkor...
a procira kinéztem egy asus silent knight-ot eszméletlenül jól mutatna 

én arra gondoltam mondjuk ha gépen nézek filmet mert nekem is az asztalon van a gép is. ha a földre tudnám rakni nem lenne gond csak oda meg nem tudom lerakni, meg ott amúgy is sok több port kapna