Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A Mistralnal akartad megvenni? Mert a listájukon nem is volt egy jó ideje, azért csodálkoztam, honnan szereznek...Sztem csak benéztek valamit, aztán már nem akarták azt mondani, hogy nincs, inkább azt mondták, hogy elvitték...
Már ha tőlük akartad. A Backdraft az az egyetlen jelenleg náluk lévő Recom ház, van róla külföldi oldalakon, de ha úgy keresel rá, hogy Raidmax Ninja (annak a megfelelője), akkor találni fogsz sztem magyar oldalakat is. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már ha tőlük akartad. A Backdraft az az egyetlen jelenleg náluk lévő Recom ház, van róla külföldi oldalakon, de ha úgy keresel rá, hogy Raidmax Ninja (annak a megfelelője), akkor találni fogsz sztem magyar oldalakat is.