Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A Mistralnal akartad megvenni? Mert a listájukon nem is volt egy jó ideje, azért csodálkoztam, honnan szereznek...Sztem csak benéztek valamit, aztán már nem akarták azt mondani, hogy nincs, inkább azt mondták, hogy elvitték...
Már ha tőlük akartad. A Backdraft az az egyetlen jelenleg náluk lévő Recom ház, van róla külföldi oldalakon, de ha úgy keresel rá, hogy Raidmax Ninja (annak a megfelelője), akkor találni fogsz sztem magyar oldalakat is. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már ha tőlük akartad. A Backdraft az az egyetlen jelenleg náluk lévő Recom ház, van róla külföldi oldalakon, de ha úgy keresel rá, hogy Raidmax Ninja (annak a megfelelője), akkor találni fogsz sztem magyar oldalakat is.