Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
Itt vagyok, válaszolok mindenre.
Németországból, rokonok segítségével vettem. (ott boltban 130euró (EBayen 70ért hozzájutottam)), és nincs hozzá táp, csak két ventit adnak hozzá.
Minden Raidmax házat kapni itthon, kivéve ezt... Túl drága a többi RaidMax házhoz képest.
Igen, elég tágas... azaz bazinagy... mondhatni a belső terével nincsenek problémák.
Kétféle konstrukció van. Titan/Samurai 901 és Samurai 908. A kettő közti különbség az a kereszt, mint a szamuráj homloka.
Mikor megjelent a ház, mindenki Alienware koppintásnak állította be. Döntse el mindenki maga, nekem ez tetszik jobban.
A problémád... hát.
Alul, a szemek mögött van egy kékledes 12cm-es venti (látható is az egyik képen), és amikor az aktív, kék fénye áthat a szemeken (mert azok átlátszóak ám!) és azon a homlok-íven. Szóval az a venti keveri a levegőt hátrafelé, de a prociproblémát nem intézed el ezzel...
én pedig mindenképpen alacsonyfogyasztású rendszert rakok majd bele (DC Opteron EE vagy Dothan vagy Turion vagy 33W-os mobil A64)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest